Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε από φορτηγάκι ενώ προσπαθούσε να γλιτώσει από άνδρα που τον κυνηγούσε

Δείτε το βίντεο

23 Νοεμβρίου 2022 20:00
Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε από φορτηγάκι ενώ προσπαθούσε να γλιτώσει από άνδρα που τον κυνηγούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν ηλικιωμένος έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από άνδρα που τον κυνηγούσε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος που πάτησε την 21χρονη

Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον άγνωστό που τον απειλούσε με φωνές στην οδό Πλούτωνος, δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Προσπαθούσε να ξεφύγει από άνδρα που τον απειλούσε

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο ηλικιωμένος βγήκε ξαφνικά στον δρόμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες αποβιβάστηκαν στο σημείο από λεωφορείο με τον άνδρα, ηλικίας περίπου 45 – 50 ετών, να φωνάζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του ηλικιωμένου ο οποίος πετάχτηκε στον δρόμο στην προσπάθεια να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Αμέσως μετά, ο νεότερος άνδρας φέρεται να συνέχισε τις φωνές προς τον τραυματία ενώ επιχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο, ωστόσο, αφού ειδοποίησαν την αστυνομία, τον ακολούθησαν δύο άτομα ώστε να μην καταφέρει να διαφύγει.

Το άτομο φέρεται να έχει εντοπιστεί και να έχει γίνει η προσαγωγή του στο Α.Τ Χαριλάου, ενώ ο ηλικιωμένος διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - 2 νεκροί και τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Εθνική Οδό Αιδηψού – Λιχάδας στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Νταμάρι.

Μάθετε επίσης για τον νεκρό άντρα στην Εύβοια μέσα σε μια δεξαμενή

Στο σημείο σπεύδουν, Αστυνομία πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Το ΙΧ αγροτικό φορτηγό εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο εκ των τριών επιβατών και ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, evima.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα έπεσε σε γκρεμό και ο τραυματίας μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Γυναίκα στη Λάρισα χόρευε Αργυρό στη μέση του δρόμου, έριξε το Ι.Χ. σε δέντρο και πετούσε καρέκλες!

Λαρισαία ήρθε στο τσακίρ κέφι, έβαλε μουσική στη διαπασών και άρχισε να πετάει πράγματα απ'το αυτοκίνητό της!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το onlarissa και συνέβη στην θεσσαλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένου στην οδό Βόλου, την Κυριακή το μεσημέρι.

Εκεί λοιπόν μία γυναίκα, λίγο μετά τις 4 μ.μ. μία γυναίκα, έχοντας έρθει στο τσακίρ κέφι, σταμάτησε το αυτοκίνητό της μέσα στη μέση της οδού Βόλου, με ανοικτές τις πόρτες και τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στην διαπασών, κατέβηκε από το όχημά της και άρχισε να χορεύει.

Δεν έμεινε όμως σε αυτό... Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ταυτόχρονα πηδούσε από το παράθυρο.

Φωτογραφίες από τον χορό μέσα στο αμάξι

Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, γύρω στα 35 ετών καθώς αφού έκανε το… σόου της δεν σταμάτησε εκεί, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στον δρόμο.

Φωτογραφίες από τον χορό μέσα στο αμάξι

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share