Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Η διαρροή των στοιχείων δεν έγινε τυχαία τώρα - Η έρευνα για τη δομή έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο!» - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)

Άνθρωποι της Κιβωτού έβαλαν τη θεία της που έπασχε από άνοια να τους παραχωρήσει το σπίτι της

23 Νοεμβρίου 2022 16:36
Κιβωτός του Κόσμου: «Η διαρροή των στοιχείων δεν έγινε τυχαία τώρα - Η έρευνα για τη δομή έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο!» - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι έρευνες συνεχίζονται για τις καταγγελίες που πληθαίνουν σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές στην Κιβωτό του Κόσμου. Παράλληλα, η 20χρονη Ευγενία, η οποία συγκλόνισε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου για τον σκληρό τρόπο που της φέρθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου όταν έμεινε έγκυος και αποφάσισε να κάνει έκτρωση, βρέθηκε την Τετάρτη στο Πρωινό μας.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι εισαγγελείς κάλεσαν συγκεκριμένους αξιωματικούς από το τμήμα ανηλίκων να δώσουν εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαρροή της κατάθεσης του 19χρονου, καθώς η διαδικασία ήταν μυστική.

«Αυτή η διαρροή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην εισαγγελική έρευνα. Η εντολή που είχε δώσει η Εισαγγελία από τον Σεπτέμβριο ήταν να γίνουν όλα μυστικά, να συλλεγούν όλα τα στοιχεία, να έρθουν μάρτυρες και να εξεταστούν και στο τέλος αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται άτομα να απολογηθούν ενώπιον των ανακριτικών και των εισαγγελικών αρχών

Αυτή η διαρροή έγινε από συγκεκριμένα πρόσωπα που έκαναν τη διαρροή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για προσωπικούς λόγους, με σκοπιμότητα. Δεν είναι αστυνομικοί, είναι άλλα πρόσωπα, τα οποία είναι ανώτερα των αξιωματικών και ανώτερα των αστυνομικών» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Άνθρωποι της Κιβωτού έβαλαν τη θεία της που έπασχε από άνοια να τους παραχωρήσει το σπίτι της

Παράλληλα, μία γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως άνθρωποι της Κιβωτού έβαλαν τη θεία της που έπασχε από άνοια να υπογράψει χαρτί που τους παραχωρούσε το σπίτι της.

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι...» - Φυσιογνωμιστής αναλύει τι αποκαλύπτει το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου για τον χαρακτήρα του

Μετά τη συνέντευξη που έδωσαν στην ΕΡΤ ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου και η σύζυγός του παραμένουν άφαντοι.

Ο φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο λέγοντας πως από το πρόσωπό του διαπιστώνονται αρκετά πράγματα. «Η μορφοψυχολογία ασχολείται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου που συνδέονται με τάσεις και ενδείξεις της ψυχολογικής κατάστασης του ατόμου.

Είναι μερικές ενδείξεις. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι κάτι τρέχει. Δεν είναι καταδικαστικές αποδείξεις, είναι ενδείξεις που υπάρχουν σε όλους μας» είπε στο OPEN.

«Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι...»

«Έχει έντονη τη μεσαία ζώνη που είναι το συναισθηματικό, που έχει σχέση με το εγώ, με τα θέλω του. Υπάρχει τονικότητα στα φρύδια, τη μύτη που είναι το ισχυρό εγώ.

Είναι συνεσταλμένα τα μάτια αλλά με έντονα φρύδια, είναι ένα άτομο που δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και πιο πολύ είναι να παίρνει, όχι να δίνει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share