Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νένα Χρονοπούλου: «Επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο» - Σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση ΑΜΕΑ σε κέντρο ειδικών θεραπειών (Video)

«Γυρίσε στο σπίτι το παιδάκι της, το εγγόνι της δαγκωμένο στο αυτί!»

23 Νοεμβρίου 2022 14:37
Νένα Χρονοπούλου: «Επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο» - Σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση ΑΜΕΑ σε κέντρο ειδικών θεραπειών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε για περιστατικά βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που τις έχουν καταγγελθεί για κέντρο ειδικών θεραπειών, σχετικά με ανήλικα ΑΜΕΑ. Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε πως παρότρυνε τους συγγενείς να μιλήσουν στην αστυνομία.

Παράλληλα, η Νένα Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τον γιο της και δίνοντας δύναμη σε πολλές μαμάδες.

«Επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο»

«Μου έχει πει γιαγιά ότι έχει γυρίσει στο σπίτι το παιδάκι της, το εγγόνι της δαγκωμένο στο αυτί από το συγκεκριμένο κέντρο που λέμε. Μία καταγγελία μου ήρθε εμένα.

Η δεύτερη καταγγελία ήταν μια μητέρα που το παιδί της άλλαξε ερωτική συμπεριφορά και η τρίτη καταγγελία ήταν ο ξυλοδαρμός με τις φωτογραφίες που είδαμε και σας έχω στείλει με έγκριση της μητέρας» ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου για τα όσα της έχουν επισημάνει συγγενείς των θυμάτων.

Στη συνέχεια ανέφερε στην εκπομπή πως προέτρεψε αυτούς τους συγγενείς να κάνουν τις καταγγελίες τους στην αστυνομία, λέγοντας πως «Εκεί λοιπόν λέω “παιδιά, επειδή έχετε γίνει τρεις υπάρχει ένας δρόμος και αυτός είναι της ΓΑΔΑ στο Ανηλίκων.

Όταν θα πάτε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλάμε”. Πήγαν οι άνθρωποι και άνοιξαν ασκοί του αιόλου και δεν πήγαν μόνο αυτές οι γυναίκες. Πριν από πέντε μέρες πήγε άλλη μια κυρία που το παιδί της επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο από το ίδιο κέντρο».

Η Χρονοπούλου μάλιστα δεν παρέλειψε να προσθέσει πως «Αυτό το ίδιο κέντρο κάνει κατασκήνωση, υπνωτήριο παράνομο και φύλαξη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share