Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Tα 4+1 «καυτά» σημεία πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για Μαλένα και Ίριδα - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική»

23 Νοεμβρίου 2022 13:48
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Tα 4+1 «καυτά» σημεία πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για Μαλένα και Ίριδα - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα 4+1 «καυτά» σημεία πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τις δύο μικρότερες κόρες της Μαλένα και Ίριδα ανέλυσε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”ο Πέτρος Κουσουλός. Παράλληλα, διαβάστε αναλυτικά εδώ με ποιο τρόπο διορίστηκαν Καρακούκης και Καλογρηάς στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» είπε ότι το πρώτο πράγμα στο οποίο εστιάζει η κατηγορούμενη είναι ότι η προανάκριση για Μαλένα και Ίριδα έγινε λόγω των μέσων ενημέρωσης και των παρεμβάσεων του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

«Η υπεράσπιση της Πισπιρίγκου παρουσιάζει ότ φαφνικά στο Ανθρωποκτονιών αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτή την υπόθεση. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Όπως είπε ουσιαστικά μόλις γνωστοποιήθηκε η δολοφονία της Τζωρτζίνας μέσω κεταμίνης υπήρξε παρέμβαση μέσω της τότε προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών κ. Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου , η οποία έδωσε εντολή σε δύο εισαγγελείς, τους κυρίους Ελευθεριάνο και Ανδρέου να διερευνήσουν τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Εκείνη έδωσε μία παραγγελία στο Ανθρωποκτονιών στην οποία ζητούνταν πολύ συγκεκριμένα πράγματα μεταξύ αυτών ο ορισμός εγνωσμένου κύρους ιατροδικαστών.

Από ότι έχω καταλάβει η μοναδική ιατροδικαστής που εγκρίνει η μάνα της Πάτρας για το δικαστήριο είναι η κυρία Χριστίνα Τσάκωνα επισήμανε ο Πέτρος Κουσουλός.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μαζεύει τα κομμάτια του! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά από πολύ καιρό ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει τη σιωπή» του για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Τι απαντά στο βούλευμα μέσω του οποίου χαρακτηρίστηκε ως κίνητρο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Αποκλειστικά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και στη Ρία Τσοχαντάρη μίλησε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του, Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Παράλληλα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση με εκατέρωθεν δημόσιες δηλώσεις των δικηγόρων Αλέξη Κούγια και Οθωνα Παπαδόπουλο, με φόντο την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, με κατηγορούμενη την προφυλακισθείσα μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μαζεύει τα κομμάτια του! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...»

Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια τρομερή θέση! Σε ανθρώπινο επίπεδο θα πρέπει να χειρίζεται με μεγάλη προσοχή και από τους δημοσιογράφους το ζήτημα αυτό.

Πως θα ήταν ένας πατέρας του οποίου τα παιδιά έχουν δολοφονηθεί με κατηγορούμενη τη σύζυγο του; Μαζεύει τα κομμάτια του! Προσπαθεί να ανασυντάξει τη ζωή του και να σταθεί στα πόδια του ξανά!", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share