Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καταδίωξη ανηλίκου Βάρκιζα: 16χρονος έκλεψε αυτοκίνητο για να...

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος

23 Νοεμβρίου 2022 11:31
Καταδίωξη ανηλίκου Βάρκιζα: 16χρονος έκλεψε αυτοκίνητο για να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη, πρωταγωνίστησε μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του σε επεισοδιακή καταδίωξη στη λεωφόρο Ποσειδώνος τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Δείτε επίσης για την καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai με δύο επιβάτες να σταματήσει στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αλεξάνδρου.

Το αυτοκίνητο, όμως, δεν σταμάτησε με τον οδηγό να πατάει γκάζι για να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη η οποία συνεχίστηκε αρκετα και έληξε στο ύψος της Πικροδάφνης. Πιο συγκεκριμένα το όχημα δεν θα σταματούσε εάν δεν προσέκρουε σε κιγκλιδώματα και με αυτόν τον τρόπο να οδηγούταν υποχρεωτικά σε ακινητοποίηση.

Οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό προσπάθησα να διαφύγουν πεζή, παρ'όλα αυτά η ομάδα ΔΙΑΣ "χτένισαν" την περιοχή γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν να απομακρυνθούν.

Καταδίωξη 16χρονου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τελικά στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Μωραΐτη οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο, τον 16χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα διακοσμητικό αντικείμενο από το αυτοκίνητο το οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτριά του.

Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την περιοχή της Βάρκιζας. Επιπλέον, ο 16χρονος δράστης σημειώνεται πως πήρε κάποιο αντικείμενο από το αμάξι το οποίο το έκαψε στην συνέχεια με σκοπό να το εξαφανίσει. Περαιτέρω πληροφορίες για το αντικείμενο δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share