Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/11)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

22 Νοεμβρίου 2022 07:14
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 22/11! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

Παράλληλα, δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου, για κακοποιήσεις παιδιών κάθε είδους σε αρκετές δομές του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Η σύνθεση του ΔΣ ήταν «οικογενειακή υπόθεση» του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητα για την Κιβωτό του Κόσμου, την ώρα που μπαίνει στο μικροσκόπιο το ΔΣ των δομών και ο ρόλος της πρεσβυτέρας και του πατέρα Αντώνιου. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, συγκροτήθηκε πρώτη φορά σε σώμα το ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου», το οποίο λόγω του γεγονότος ότι απαρτίζονταν από μέλη που βρίσκονταν στο φιλικό και κοντινό περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας ενώ φαίνεται πως πρόκειται για ένα προσωποπαγές ΔΣ Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της χήρας Καρέλια για το παράρτημα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, πρόεδρος του ΔΣ είναι η πρεσβυτέρα. Ως μέλη εμφανίζονται δύο αλλοδαποί, όπου ένας από αυτούς δηλώνει ως διεύθυνση κατοικίας τη δομή στον Κολωνό. Το δεύτερο αλλοδαπό μέλος του ΔΣ δηλώνει ως διεύθυνση, κατοικία που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου στην Αθήνα.

Επιπλέον στο ΔΣ εμφανίζεται ένας Έλληνας που δηλώνει διεύθυνση κατοικίας στη Νίκαια και μία γυναίκα που φαίνεται να σχετίζεται με τη δομή στα Γιάννενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωπος του ΔΣ φαίνεται να είναι και πάλι η πρεσβυτέρα. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, το όνομα του πατέρα Αντώνιου δεν βρίσκεται πουθενά στο ΔΣ που συγκροτήθηκε τον Αύγουστο του 2022. Σημειώνεται ότι λίγο πριν από εκείνη την ημερομηνία έγινε η καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του τροφίμου στη δομή που οδήγησε στην απόλυση υπαλλήλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share