Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: 54χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στο κλιμακοστάσιο – Τον βρήκε η γυναίκα του

Η αυτοκτονία έγινε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας

21 Νοεμβρίου 2022 22:48
Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο:  54χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στο κλιμακοστάσιο – Τον βρήκε η γυναίκα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας 54 ετών απαγχονίστηκε και τον εντόπισε η σύζυγός του. Η αυτοκτονία έγινε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι στον Βόλο. Σοκ προκάλεσε επίσης η αυτοκτονία 27χρονου που πήδηξε από τον 8ο όροφο.

Ο τραγικός αυτόχειρας ήταν εκπαιδευτικός στον Βόλο και πατέρας δύο παιδιών. Σοκαρισμένη η γυναίκα του που βρήκε τη σορό του άνδρα της στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, μόλις συνήλθε λίγο ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του magnesianews.gr, ανέβηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και για άγνωστο λόγο κρέμασε σχοινί και κασκόλ από το κλιμακοστάσιο και έθεσε τέλος στη ζωή του.

Το άψυχο σώμα του 54χρονου παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο:  54χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στο κλιμακοστάσιο – Τον βρήκε η γυναίκα του
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη η 31χρονη που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις για την 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου καθώς εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα άνδρας έπεσε από 6ο όροφο εμπορικού κέντρου.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, απανθρακωμένη σε κτήριο στην περιοχή του Γαλαρινού από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό και έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη η 31χρονη που αγνοούνταν

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share