Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο εμπορικού κέντρου

Συναγερμός στις αρχές!

21 Νοεμβρίου 2022 21:13
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο εμπορικού κέντρου
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν ένας άνδρας έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο εμπορικού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας (21/11).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Grtimes.gr, στις 19:20 ο άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών, έπεσε για άγνωστους λόγους και μέχρι στιγμής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον έκτο όροφο εμπορικού κέντρου επί της οδού Τσιμισκή 43. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την σπείρα διαρρήξεων στην Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. όπου απέκλεισε το σημείο αλλά και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία, και τον μετέφερε σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Βίντεο - σοκ στην Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός ταξιτζή με άγνωστο δράστη - Σκληρές εικόνες

Άσχημη και άγρια τροπή πήρε ένα τρακάρισμα στην Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και έναν μοτοσυκλετιστή.

Δείτε επίσης τον ξυλοδαρμο αστυνομικου και πολίτη στην Λαμία

Πιο συγκεκριμένα, ο μοτοσυκλετιστής ξυλοκόπησε άγρια τον οδηγό ταξί με αποτέλεσμα να δεύτερος να νοσηλεύεται ενάμιση μήνα με σοβαρές κακώσεις στο κρανίο. Ο δράστης αναζητείται από την οικογένεια του θύματος που έδωσε το βίντεο στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Status 107.7, περίπου στις πέντε τα ξημερώματα στις 2 Οκτωβρίου 2022, σημειώθηκε τροχαίο με εμπλοκή ενός δικύκλου και ενός ταξί στην Τούμπα.

Κι ενώ το συμβάν θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί με απλή ανταλλαγή στοιχείων των δύο οδηγών καθώς δεν είχε σημειωθεί τραυματισμός, ο οδηγός της μηχανής (στην οποία είχε και συνεπιβάτη), κατά την αψιμαχία που είχε με τον οδηγό του ταξί, τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του φορώντας ακόμη το κράνος του.

Ο οδηγός ταξί μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τον εγκαταλείπει πεσμένο κάτω.

Ο ταξιτζής νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός της μηχανής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share