Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Συγκλονίζει ο μάρτυρας του 19χρονου για την Κιβωτό του Κόσμου: «Προσπάθησε να με δωροδοκήσει ο...» (video)

Δώστε βάση!

21 Νοεμβρίου 2022 16:58
Συγκλονίζει ο μάρτυρας του 19χρονου για την Κιβωτό του Κόσμου: «Προσπάθησε να με δωροδοκήσει ο...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 19χρονος που βρέθηκε, όπως υποστηρίζει, σε συγκεκριμένο περιστατικό του επίσης 19χρονου με το στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, καταγγέλλει όσα συνέβησαν.

Διαβάστε επιπέον την δήλωση φιλοξενύμενης για το ίδρυμα

Συγκλονίζει ο μάρτυρας - κλειδί που επικαλέστηκε ο 19χρονος, ο οποίος, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του νεαρού, έγινε αυτόπτης μάρτυρας άθελά του στην ασέλγεια που κατήγγειλε στις Αρχές. Και ο ίδιος είναι ηλικίας 19 ετών και έχει φιλικές σχέσεις με τον 19χρονο καταγγέλλοντα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στη δομή της Αθήνας.

«Το περιστατικό με το συγκεκριμένο παιδί, τον φίλο μου ήταν περίπου 13 με 14 Αυγούστου που εντάξει πιο πριν κιόλας μιλάγαμε, κάτι λέγαμε, εγώ εντάξει δεν πίστευα εννοείται τίποτα… Μετά μου ζητήθηκε να πάω φαγητό σε αυτό το στέλεχος της Κιβωτού πήγα εκείνο το βράδυ, άνοιξα την πόρτα χωρίς να χτυπήσω και είδα αυτό το περιστατικό με τον φίλο μου και με αυτό το στέλεχος, δηλαδή ότι ρε παιδί μου τώρα πώς να το πω… όπως το είπα και στην κατάθεση μου δηλαδή….» είπε αρχικά ο φίλος του 19χρονου στον Alpha.

«Μετά ακολούθησαν αλλά μετά εντάξει εννοείται μεσολάβησε το σοκ κι αυτά δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Μετά την άλλη μέρα, επειδή είχε καταλάβει αυτό το στέλεχος ότι ήμουνα εγώ γιατί μετά μπήκα και άφησα το φαγητό, την άλλη μέρα προσπάθησε και έλεγε ότι “να πάω να βγάλω τραπεζικό λογαριασμό”. Εγώ έλεγα “γιατί;”. “Να ξέρω ‘γω έρχεται το στρατιωτικό σου να σου βάλουμε λεφτά και το ένα και το άλλο. Εντάξει εγώ κατάλαβα, λέω εντάξει τώρα, λέω δεν γίνεται αυτό λέω γιατί σε άλλα παιδιά δεν το κάνει και το κάνει μόνο σε μένα ρε φίλε τώρα ξέρω ‘γω;

Τέλος πάντων εγώ το πήρα ως δωροδοκία να με δωροδοκήσει για να κλείσω το στόμα μου να γλυκαθώ από τα λεφτά έτσι; Από τα τόσα χιλιάρικα. Εντάξει τώρα τι να πω εγώ μετά από μία εβδομάδα εξαφανίστηκα έφυγα αλλά εντάξει ασχοληθήκανε πάρα πολύ μαζί μου και για αυτό κιόλας ήμουνα ο πρώτος που ήθελα να συναντηθώ με την Εισαγγελέα ανηλίκων»

πρόσθεσε στη συνέχεια ο μάρτυρας «κλειδί».

Ο 19χρονος, σύμφωνα με τον Alpha, επιβεβαιώνει τη σοκαριστική καταγγελία του 19χρονου για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο νεαρός άνδρας ήταν ο άνθρωπος που επικαλέστηκε ο 19χρονος, καθώς έγινε αυτόπτης μάρτυρας άθελά του στην ασέλγεια που κατήγγειλε στις Αρχές. Και ο ίδιος είναι ηλικίας 19 ετών και έχει φιλικές σχέσεις με τον 19χρονο καταγγέλλοντα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στη δομή της Αθήνας.

«Τώρα εγώ έχω δώσει εφτά σελίδες κατάθεση έτσι; Από ‘κει και πέρα τι να σας πω ότι είμαι μάρτυρας που είδα τον φίλο μου; Ναι εννοείται γιατί δεν ήθελα να το πιστέψω ότι γινόταν αυτό επί δύο χρόνια έτσι;» συνέχισε ο νεαρός.

Σε ερώτηση για το αν ο καταγγελλόμενος κακοποίησε σεξουαλικά και άλλα παιδιά στην «Κιβωτό του Κόσμου», ο 19χρονος απάντησε: «Δεν ήμουν πουθενά αλλού μάρτυρας αλλά εντάξει ακούγονται πάρα πολλά τώρα τι να σας πω. Τώρα σίγουρα για έναν δύο μπορεί τα άλλα εντάξει… Ο συγκεκριμένος ξέρει που το έκανε έτσι ; Ξέρει που τα έκανε…Το παιδί επειδή του πλήρωνε κάποια ενοίκια επειδή έβαζε κάποιο από την οικογένειά του να δουλεύει και αυτά τον συνέφερε δηλαδή εντάξει δεν μπορεί να μιλήσει γιατί εγώ τον βοηθάω κατάλαβες οπότε εντάξει υπήρχε και αυτό…»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share