Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των μετεωρολόγων: Διαδοχικά «πυρά» για Αρναούτογλου και Καλλιάνο - «Ξεκίνησαν τον τρομολαγνικό χορό με...»

Οι «μπηχτές» ανάμεσά τους δε σταματούν

21 Νοεμβρίου 2022 14:48
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των μετεωρολόγων: Διαδοχικά «πυρά» για Αρναούτογλου και Καλλιάνο - «Ξεκίνησαν τον τρομολαγνικό χορό με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «πόλεμος» των μετεωρολόγων φαίνεται πως συνεχίζεται, με αφορμή τα έντονα φαινόμενα, των οποίων γίνεται η πρόγνωση στην χώρα μας, αφού παρότι η νέα κακοκαιρία πήρε την ονομασία «Fobos», εν τέλει στην Αττική φαινόμενα δεν υπήρξαν.

Η κόντρα δε σταματά, με τον Σάκη Αρναούτογλου και τον Γιάννη Καλλιάνο και πάλι να ανταλλάσσουν «μπηχτές». Τα «πυρά», λοιπόν, είναι διαδοχικά και ο πρώτος που τα έριξε ήταν ο μετεωρολόγος του Mega, με την Χριστίνα Σούζη πάντως να βλέπει φαινόμενα σε όλη την χώρα.

«Πως σας φαίνεται μέχρι ώρας η ισχυρή κακοκαιρία «Fobos» για την οποία, χθες, έγινε τόσος ντόρος σε σελίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις (ευτυχώς όχι στο Mega), εφημερίδες και περιοδικά;

ΥΓ : Προσοχή αύριο στη Δυτική Ελλάδα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Καλλιάνος.

Η απάντηση του Αρναούτογλου

Η αντίδραση ήταν άμεση από τον Σάκη Αρναούτογλου, που θέλησε να επιτεθεί και σε ιστοσελίδες, αναφέροντας τα εξής: «Για να μην επικρατήσει πάλι "ειδησιακή αναμπουμπούλα" καθώς κάποια σάιτ σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε, ξεκίνησαν τον τρομολαγνικό χορό με παραπλανητικούς τίλους με αφορμή αυτό που έγραψα το Σάββατο 19/11! ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ το βαρομετρικό χαμηλό SANTA CECILIA, αποτέλεσμα της αναμενόμενης εκρηκτικής κυκλογένεσης στήν κεντρική Μεσόγειο το επόμενο 48ωρο!».

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Εισέρχεται ο χειμώνας στη χώρα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τρίτης (22/11) έως και το βράδυ της Τετάρτης (23/11) στα δυτικά και βαθμιαία στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όπως αναφέρεται σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Το βαρομετρικό χαμηλό, που θα έρθει από την Ιταλία συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα, θα προκαλέσει παράλληλα και τοπικές χαλαζοπτώσεις καθώς και θυελλώδεις ανέμους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το απόγευμα την Τρίτης (22/11) και μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (23/11) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα παρουσιάσουν εξασθένηση.

Την Τετάρτη (23/11) καθώς το σύστημα θα κινηθεί ανατολικότερα θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, αλλά τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τη δυτική και νότια Κρήτη και από το μεσημέρι και μετά στα Δωδεκάνησα. Αργά το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και κατά τη διάρκεια της νύχτας βαθμιαία και εκεί θα εξασθενήσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share