Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάρη: Σπίτι γνωστού εφοπλιστή περικυκλώθηκε από εμπρηστικούς μηχανισμούς από αγνώστους

Δεν σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές

21 Νοεμβρίου 2022 10:50
Βάρη: Σπίτι γνωστού εφοπλιστή περικυκλώθηκε από εμπρηστικούς μηχανισμούς από αγνώστους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από το σπίτι γνωστού εφοπλιστή στην περιοχή της Βάρης.

Δείτε επίσης την εμπρηστική επίθεση σε καφετέρια στο Περιστέρι


Οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν αρκετά σημαντικές -ευτυχώς μικρές- ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να τακτοποιήσουν την κατάσταση.

Εμπρηστική επίθεση σε σπίτι εφοπλιστή στην Βάρη

Αστυνομικοί οι οποίοι περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα των μηχανισμών, που αποτελούνταν από μπουκάλια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό και στα οποία ήταν κολλημένες με ταινία, κροτίδες, τα πήραν για να τα μεταφέρουν στα εργαστήρια της Αστυνομίας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάλληλη έρευνα για να μπορέσουν να εντοπιστούν οι δράστες ή να αποφεφχθεί κάποιο δέυτερο παρόμοιο περιστατικό.

Αργυρούπολη: Φλεγόμενα αυτοκίνητα - Δεύτερος εμπρεισμός σε λιγότερο από μια εβδομάδα καταγράφει η περιοχή

Όλες οι πρώτες πληροφορίες για την εμπρηστική επίθεση

Στο στόχαστρο βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/10 σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Αργυρούπολη όπου κάηκαν ολοσχερώς μετά από εμπρηστική επίθεση.

Δείτε επίσης το καινούργιο μεγαλεπίβολο δημόσιο θέατρο στην Αργυρούπολη

Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Γράμμου και Δημόκριτου όπου μετά απο τηλεφωνικη αναφορά γειτόνων για ''φλεγόμενα αμάξια'' κατεύθασαν οι πυροσβεστικές αρχές για να αναλάβουν δράση.

Οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε συνολικά 4 Ι.Χ., ενώ στο σημείο κλήθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εμπρηστικών Μηχανισμών, καθώς υπήρχαν ενδείξεις εμπρηστικής ενέργειας. Από τη φωτιά, έχουν υποστεί υλικές ζημιές και τα τέσσερα αυτοκίνητα.

Η αστυνομία συγκεντρώνει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες όπου αυτοκίνητα παραδίδονται στις φλόγες στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ι.Χ. έγιναν στόχος εμπρηστών στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Χαριλάου Τρικούπη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share