Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σπέρνουν» τον πανικό για το 2023 τα Μερομήνια: «Ο χιονιάς θα χτυπήσει μέχρι και τον Μάιο»

Δύσκολες καταστάσεις μέχρι και την Άνοιξη...

21 Νοεμβρίου 2022 10:29
«Σπέρνουν» τον πανικό για το 2023 τα Μερομήνια: «Ο χιονιάς θα χτυπήσει μέχρι και τον Μάιο»
Πηγή φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έδωσε στη δημοσιότητα την ανάλυσή του για τα Μερομήνια και για την περίοδο Μάρτιος – Αύγουστος 2023. Όπως εκτιμά πολλά κρύα και χιόνια θα παρατηρούνται έως και τον Μάιο.

Θα είναι, ομολογουμένως, αρκετά εντυπωσιακή η διάρκεια του χειμώνα, καθώς ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας προβλέπει στα Μερομήνια του, διαδοχικές καταβάσεις ψύχους και χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και μέσα στον Απρίλιο, ενώ χιόνια σε κορυφές βουνών θα πέσουν ακόμα και τον Μάιο.

Ανατρέπει την κατάσταση ο Τάσος Αρνιακός: «Νέα επιδείνωση του καιρού σε όλη την χώρα - Από τέλη Νοεμβρίου...»

Ο Τάσος Αρνιακός φαίνεται πως αλλάζει εντελώς το καιρικό σκηνικό στις επόμενες μέρες, αναφερόμενος όχι μόνο σε μια νέα επιδείνωση, αλλά και σε μια σημαντική διαφοροποίηση, που σύντομα θα φέρει τον χειμώνα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, προς το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να έρθει κρύο, χωρίς πολύ χιόνι και ιδιαίτερα ψυχρή εισβολή στην χώρα, πέρα από τις χιονοπτώσεις στα βουνά. Οι νοτιάδες θα γυρίσουν σε βοριάδες και, κάπως έτσι, θα... νιώσουμε τον χειμώνα να έρχεται.

Αναφορικά με σήμερα (21/11), οι άνεμοι σε πολλά σημεία θα γυρίσουν σε δυτικούς, αν και στο Αιγαίο θα μείνουν μέχρι και στα 8 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 23 βαθμούς. Τα φαινόμενα θα είναι πιο εξασθενημένα, αν και από αύριο (22/11) αναμένεται νέα επιδείνωση, που θα εκφραστεί κυρίως την Τετάρτη (23/11) σε όλη την χώρα, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί.

Κανένας εφησυχασμός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Έντονα άστατος καιρός και προς το τέλος της εβδομάδας...»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τον άστατο καιρό, που θα επικρατήσει και αυτή την εβδομάδα στην χώρα, τονίζοντας μάλιστα πως θα υπάρξει μια αλλαγή σκηνικού.

Ο ίδιος, μετά και την προηγούμενη κρούση του, αναφέρει μέσω Facebook, προαναγγέλλοντας την αναλυτική του πρόγνωση, τα εξής:

«Έντονα άστατος ο καιρός και αυτή την εβδομάδα, ενώ προς το τέλος αυτής θα επικρατήσει ο καιρός του βοριά, όπου οι νοτιάδες θα δώσουν τη θέση τους σε βοριάδες, οι βροχές θα περιοριστούν και η θερμοκρασία θα πέσει για να προσεγγίσει τα σχεδόν φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share