Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστική υπόθεση στη Ρόδο: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη γιαγιά -Τι είπε στους αστυνομικούς

Φρίκη!

21 Νοεμβρίου 2022 10:05
Σοκαριστική υπόθεση στη Ρόδο: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη γιαγιά -Τι είπε στους αστυνομικούς
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν. Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Σκότωσε στο ξύλο τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού για ασήμαντη αφορμή - Ο καβγάς που οδήγησε στον φόνο

Ένας 60χρονος σκότωσε τον 55χρονο αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στους Αγίους Αναργύρους της Άρτας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11) και ενώ βρισκόταν στην αυλή τα δύο αδέλφια καβγάδισαν.

Ο 60χρονος άρχισε να χτυπάει τον αδελφό του με τα χέρια του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, ο 60χρονος με ψυχραιμία ενημέρωσε τον γείτονά του για την πράξη του και εκείνος κάλεσε την αστυνομία.

Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Τα δύο αδέρφια που συγκατοικούσαν φαίνεται ότι είχαν συχνά προστριβές και καυγάδες.

Δείτε επίσης: Έγκημα στη Φολέγανδρο: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς - «Αυτός θέλει να σώσει το τομάρι του! Δολοφόνησες ένα κορίτσι και πας και λες...» (Video)

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη» - Ηχογράφησε τα τελευταία λόγια της πριν την σκοτώσει! (Video)

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της γυναίκας που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγό της μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν στην Λάρισα. Παράλληλα, ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα στη Μάνδρα, μιλά πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό και απαντά στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η τελευταία ηχογράφηση του δράστη:

ΔΡΑΣΤΗΣ: Π…… με αυτόν;

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

ΔΡΑΣΤΗΣ: Λέγε, λέγε..

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

(Ακούγονται πυροβολισμοί)

ΔΡΑΣΤΗΣ: Σκότωσα την γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη.

Αυτός ήταν ο τελευταίος διάλογος του δράστη με την 43χρονη σύζυγό του, την οποία εκτέλεσε εν ψυχρώ, με 8 σφαίρες μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν για να βοηθήσει τον αδελφό της που ήταν άρρωστος. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 55χρονος συνήθιζε να ηχογραφεί με το κινητό του τηλέφωνο τους καυγάδες που είχε με την σύζυγό του όπως έκανε κι εκείνο το μοιραίο πρωινό που την δολοφόνησε μέσα στην ταβέρνα που δούλευε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share