Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Ιλίσια: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού στην οικία που έχασε σε πλειστηριασμό!

Όλα αυτά για 15.000 ευρώ...

21 Νοεμβρίου 2022 08:38
Συναγερμός στα Ιλίσια: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού στην οικία που έχασε σε πλειστηριασμό!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικράτησε στα Ιλίσια το πρωί της Δευτέρας (21/11), με την Ιωάννα Κολοβού να χάνει τη μοναδική της οικία σε πλειστηριασμό και αστυνομικούς να σπάνε την πόρτα, για να τη διώξουν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί λίγο πριν τις 8:00, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι της κα Κολοβού για να πραγματοποιηθεί η έξωση.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος» δηλώνει η ίδια, μιλώντας στο OPEN.

Μάλιστα, καταγγέλλει πως κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, έσπασαν την πόρτα, «τη διαλύσανε» με ηλεκτρικό πριόνι.

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της κυρίας Κολοβού, με το δημοσιογραφικό κόσμο εσχάτως να θρηνεί.

Χρέη ως στον... λαιμό: Τραγικές ώρες για τον Ιεροκλή Στολτίδη!

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον Ολυμπιακό και στην Κέρκυρα. Ξεχώρισε για το πάθος του εντός των αγωνιστικών χώρων, τη δύναμη και το θάρρος στις διεκδικήσεις και τη φυσική του κατάσταση.

Ολοκλήρωσε την καριέρα του στο τέλος της περιόδου 2010-11 έχοντας συμπληρώσει 542 συμμετοχές και 75 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Από αυτές οι 417 συμμετοχές και τα 55 γκολ αφορούν το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Φαίνεται πως πλέον τα πράγματα για τον αθλητή είναι δύσκολα…

Χρέη ως στον... λαιμό: Τραγικές ώρες για τον Ιεροκλή Στολτίδη!
Σύμφωνα με το newmoney.gr, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Στολτίδη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε διώροφη κατοικία με υπόγειο, στέγη και πισίνα και είναι μία από τις τρεις παρόμοιες συγκροτήματος κατοικιών, που βρίσκεται σε αγροτεμάχιο επί της οδού Θέρμης-Πανοράματος, της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share