Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρήνος! Πέθανε ο Παναγιώτης Παναγούλης

Ανειπωτη θλίψη!

19 Νοεμβρίου 2022 16:18
Θρήνος! Πέθανε ο Παναγιώτης Παναγούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε ο τέως διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας Παναγιώτης Παναγούλης. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τον χαμό του ανθρώπου που στοίχισε σε πλειάδα μουσικών καλλιτεχνών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Θρήνος! Πέθανε ο Παναγιώτης Παναγούλης

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.30 π.μ.

Πηγή: larissanet.gr

Νεκρός ο Νίκος Μπογονικολός! Πέθανε ξαφνικά ενώ περπατούσε στον δρόμο!

Πιο φτωχή είναι η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός στα 70 του χρόνια.

Αθλητικός συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα Ημέρα και στη συνέχεια επί σειρά ετών στην Πάτρα Σπορ και στην Πελοπόννησο απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Στα νεανικά του χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και το δέσιμο του με την ομάδα παρέμενε ιδιαίτερο.

Νεκρός ο Νίκος Μπογονικολός

Ο Νίκος Μπογονικολός σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο και τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share