Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτία σε εξελιξη στην Ερέτρια: Πλησιάζει ξενοδοχειακή μονάδα και κατοικημένη περιοχή

Δέκα στρέμματα ελιές μετράει η καμμένη έκταση έως τώρα

18 Νοεμβρίου 2022 14:54
Φωτία σε εξελιξη στην Ερέτρια: Πλησιάζει ξενοδοχειακή μονάδα και κατοικημένη περιοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στην Ερέτρια Ευβοίας. Παρ' όλο που φωτιά δεν καίει πολύ ώρα, έχει καταφέρει και έχει πλησιάσει σε κατοικημένη περιοχή με τις Πυροσβεστικές δυνάμεις να προσπαθούν να την τιθασεύσουν.

Δείτε επίσης το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε στην Εύβοια


Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ξέσπασε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου στην Εύβοια, πίσω από το ξενοδοχείο Holiday στην Ερέτρια.

Φωτογραφίες από την φωτιά στην Ερέτρια

Επέμβαση δυνάμεων

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και των εθελοντών του fêtes club 4×4 και της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος, ή φωτιά μέχρι τώρα έχει κάψει 10, στρέμματα ελιές.

Φωτογραφίες από την φωτιά στην Ερέτρια

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο evima.gr ανέφεραν πως, «ξαφνικά είδαμε πολύ καπνό κοντά στα σπίτια μας, άμεσα καλέσαμε την Πυροσβεστική αλλά και τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής. Το μόνο που βλέπαμε ήταν πολύ καπνό δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε που ακριβώς έχει ξεσπάσει φωτιά».

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη - Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα με χαλιά

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (14/11) σε ισόγειο κατάστημα χαλιών στην ανατολική Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική να κινείται άμεσα να περιορίσει την πυρκαγιά. Με την ευκαιρία, δείτε την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μαγαζί στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η επιχείρηση υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας που ελέγχουν την κυκλοφορία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share