Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αμα δεν στείλεις τώρα 30 ευρώ την γ...»: Οι απειλές του Μίχου σε 60χρονο που αγόρασε φωτογραφίες της ανήλικης

Είχε στήσει και σχέδιο εκβιασμών

17 Νοεμβρίου 2022 18:45
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αμα δεν στείλεις τώρα 30 ευρώ την γ...»: Οι απειλές του Μίχου σε 60χρονο που αγόρασε φωτογραφίες της ανήλικης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βήμα - βήμα ξετυλίγεται καθημερινά όλο και περισσότερο το «κουβάρι» της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα το 12χρονο κορίτσι. Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως «καίνε» έναν 60χρονο άντρα με τον νέο κύκλο ερευνών της Αστυνομίας να φέρνει νέες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να ερευνούν όσους είχαν καταθέσει χρηματικά ποσά προκειμένου να λάβουν οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη. Ένας από αυτούς είναι και ο 60χρονος, ο οποίος είχε ανταλλάξει και μηνύματα με την 12χρονη μέσα στα οποία είχαν εκφραστεί και απειλές από αυτόν που διαχειριζόταν το προφίλ της ανήλικης. Παράλληλα, νέες κλήσεις για απολογία στην ανακρίτρια έχουν ήδη αποσταλεί σε ταυτοποιημένους παραλήπτες, με αξιόποινη δραστηριότητα στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Την ίδια ώρα, ο 60χρονος άντρας βάσει στοιχείων έχει καταθέσει δύο φορές χρηματικό ποσό προκειμένου να λάβει φωτογραφίες και βίντεο με την 12χρονη. Η πρώτη κατάθεση αφορά 20 ευρώ με την ημερομηνία να προσδιορίζεται κάπου στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και η δεύτερη έγινε στις 31/7/2022 με το ποσό των 25 ευρώ.

Σημειώνεται πως μετά από τις καταθέσεις των χρηματικών ποσών και τις συνομιλίες του 60χρονου με την ανήλικη υπήρξε και μία αναπάντητη κλήση από το κινητό του στον αριθμό της 12χρονης.

Ο διάλογος με τις απειλές

24/7/2022

- 60χρονος: Γεια σου
- Λογαριασμός 12χρονης: Πρώτα λεφτά και μετά... λεφτά
- 60χρονος: Ψέματα μιλάς; Είδες ότι είμαι μεγάλος;
- Λογαριασμός 12χρονης: Αμα δεν στείλεις τώρα 30 ευρώ, την γ...

60χρονος: Γεια σου
- Λογαριασμός 12χρονης: Κάτσε τώρα και θα δεις, ωραία στοιχεία για αστυνομία, όνομα, επίθετο, τηλέφωνο. Τέλεια.

Τη συνομιλία με τον 60χρονο δείχνει να την κάνει ο Ηλίας Μίχος με τον 60χρονο να γνωρίζει ότι έχοντας ήδη αγοράζει φωτογραφίες που έχει βγάλει και εμπορεύεται ο Μίχος, έχει ήδη υποπέσει σε κακούργημα. Μετά ο χειριστής του λογαριασμού απειλεί ευθέως τον 60χρονο «...αν δεν βάλεις κι άλλα λεφτά, θα σε δώσω στην Αστυνομία». Ετσι, εκείνος στις 31 Ιουλίου καταθέσει άλλα 25 ευρώ, πέφτοντας στη συνέχεια ο ίδιος θύμα των συνεχιζόμενων απειλών και εκβιασμών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share