Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έρευνα της ΕΛΑΣ στην Κιβωτό του Κόσμου μετά από καταγγελία 17χρονου για ασέλγεια όσο ήταν στη δομή

Σε προχωρημένο στάδιο η έρευνα μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και για όσα συμβαίνουν στις δομές της Οργάνωσης

17 Νοεμβρίου 2022 16:43
Έρευνα της ΕΛΑΣ στην Κιβωτό του Κόσμου μετά από καταγγελία 17χρονου για ασέλγεια όσο ήταν στη δομή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρότατες καταγγελίες διερευνά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με επίκεντρο την δράση εργαζομένου στην Κιβωτό του Κόσμου σε βάρος ανηλίκου.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Ομόνοια: 40χρονος πατέρας 2 παιδιών «έσερνε» 14χρονη σε ξενοδοχείο - Ο σοκαριστικός διάλογος με τον υπάλληλο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα ενήλικο σήμερα αγόρι απευθύνθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη και εκεί φέρεται να κατήγγειλε ότι ως ανήλικος καθώς φιλοξενείτο σε δομή της εν λόγω ΜΚΟ στην Αθήνα παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από εργαζόμενο της δομής.

Με βάση την καταγγελία, ο δράστης συστηματικά προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους, ενώ φέρεται να τον απειλούσε ότι αν μιλήσει θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Έρευνα της ΕΛΑΣ στην Κιβωτό του Κόσμου μετά από καταγγελία 17χρονου για ασέλγεια όσο ήταν στη δομή
EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη με επίκεντρο τις συνθήκες διαβίωσης του καταγγέλλοντα στην συγκεκριμένη δομή.

Καταγγελία για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού από γιαγιά προς μπαμπά: << Ο μπαμπάς με πειράζει>> εξέφρασε το κοριτσάκι

Μια δυνατή γιαγιά δυο κοριτσιών τεσσάρων και πέντε ετών, καταγγέλλει πως ο γαμπρός της και πατέρας των παιδιών ασελγεί στην 5χρονη εγγονή της.

Δείτε επίσης το βίντεο τεσσάρων αγοριών που μπαίνουν στο σπίτι μιας γιαγιας

Tη νέα συγκλονιστική καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η γιαγιά ανέφερε πως το ίδιο το κορίτσι της εκμυστηρεύτηκε την κακοποίηση που υφίσταται στα χέρια του πατέρα της. Σύμφωνα με την εκπομπή, η 58χρονη γυναίκα προσπάθησε να συζητήσει με την κόρη της και μητέρα των παιδιών για τα περιστατικά όμως εκείνη υποστηρίζει τον σύντροφό της.

Επιπλέον η 58χρονη ανέφερε πως ο γαμπρός της αποπλάνησε την κόρη της όταν εκείνη ήταν 14 ετών ενώ εκείνος ήταν 30 ετών και χωρισμένος με ένα παιδί.

Η γιαγιά έχει κάνει καταγγελία στη ΓΑΔΑ σε βάρος του 40χρονου για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του καθώς υπάρχουν υποψίες και για ασέλγεια στην 4χρονη.

Για δύο χρόνια η οικογένεια έμενε στο σπίτι της 58χρονης. Η γιαγιά καταγγέλλει πως ο γαμπρός της ήθελε να κάνει μπάνιο μαζί με την 4χρονη και πως όταν έφευγε για τη δουλειά του "φίλαγε στο στόμα τα παιδιά και τα θώπευε στο στήθος".

Όταν μάλιστα ρώτησε ένα από τα κορίτσια γιατί είναι τόσο κουρασμένο αυτό απάντησε πως

"ο μπαμπάς μου φωνάζει και με πειράζει".

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με τα όσα λέει η 58χρονη γυναίκα, ο αδερφός του γαμπρού της εκτίει ποινή φυλάκισης για ασέλγεια σε εξάχρονο και πως αυτή τη στιγμή είναι έξω με άδεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share