Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ποιο τρόπο διορίστηκαν Καρακούκης και Καλογρηάς στην υπόθεση - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)

«Η διαδικασία αυτή είναι πλήρως ελεγχόμενη από την Εισαγγελική αρχή»

17 Νοεμβρίου 2022 14:39
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ποιο τρόπο διορίστηκαν Καρακούκης και Καλογρηάς στην υπόθεση - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Απολύτως νόμιμη είναι η διαδικασία με την οποία έκαναν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς» τόνισε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Παράλληλα, νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για τις 25 Νοεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη πέρασε νωρίς το πρωί την πόρτα της 35ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

«Η διαδικασία αυτή είναι πλήρως ελεγχόμενη από την Εισαγγελική αρχή» επισήμανε ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ». Στις 12 Απριλίου 2022 το Ανθρωποκτονιών, που τελούσε υπό τις εντολές των εισαγγελέων κ.κ. Ελευθεριάνου και Ανδρέου, έστειλε έγγραφο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με το οποίο ζητούσε να οριστούν δύο ιατροδικαστές ως πραγματογνώμονες για τις δολοφονίες/θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και Σωτήρης Μπουζιάνης δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί είχαν ήδη ασχοληθεί με τις υποθέσεις της Τζωρτζίνας (Μπουζιάνης) και της Μαλένας (Τσάκωνα).

Ως εκ τούτου απέμειναν τέσσερις ιατροδικαστές: Ο κ. Ντιλέρνια, η κ. Μαριανού,ο Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς. Οι τρεις τελευταίοι από αυτούς ήταν πρώτου βαθμού.

Όπως είναι γνωστό ανέλαβαν οι δύο αρχαιότεροι και πιο έμπειροι ιατροδικαστές. «Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών να βάλει τον εαυτό του και για όνομα του Θεού και της Παναγίας αν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα ο όποιος γνωρίζει το ποιόν και το έργο και τη διαχρονικότητά του κύριε Καρακούκη, ο οποίος να αμφιβάλλει για τις ικανότητές του» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μαζεύει τα κομμάτια του! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά από πολύ καιρό ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει τη σιωπή» του για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Τι απαντά στο βούλευμα μέσω του οποίου χαρακτηρίστηκε ως κίνητρο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Αποκλειστικά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και στη Ρία Τσοχαντάρη μίλησε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του, Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Παράλληλα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση με εκατέρωθεν δημόσιες δηλώσεις των δικηγόρων Αλέξη Κούγια και Οθωνα Παπαδόπουλο, με φόντο την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, με κατηγορούμενη την προφυλακισθείσα μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μαζεύει τα κομμάτια του! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...»

Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια τρομερή θέση! Σε ανθρώπινο επίπεδο θα πρέπει να χειρίζεται με μεγάλη προσοχή και από τους δημοσιογράφους το ζήτημα αυτό.

Πως θα ήταν ένας πατέρας του οποίου τα παιδιά έχουν δολοφονηθεί με κατηγορούμενη τη σύζυγο του; Μαζεύει τα κομμάτια του! Προσπαθεί να ανασυντάξει τη ζωή του και να σταθεί στα πόδια του ξανά!", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share