Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Χθες με πήρε τηλέφωνο η μητέρα τους από τη φυλακή και...» - Αποκαλύψεις από την γιαγιά της ανήλικης (Video)

«Νιώθω χαρά που θα έχω τα παιδιά...»

17 Νοεμβρίου 2022 14:25
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Χθες με πήρε τηλέφωνο η μητέρα τους από τη φυλακή και...» - Αποκαλύψεις από την γιαγιά της ανήλικης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένα-ένα σπάνε τα κομμάτια της «αλυσίδας» όλων όσοι φέρεται να εμπλέκονται με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Παράλληλα, νέες κλήσεις για απολογία στην ανακρίτρια έχουν ήδη αποσταλεί σε ταυτοποιημένους παραλήπτες, με αξιόποινη δραστηριότητα στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρία Τσοχαντάρη, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η γιαγιά του 12χρονου παιδιού για τη νύφη της αλλά και την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

«Θα γυρίσουν τα παιδάκια…Νιώθω χαρά, που θα έχω τα παιδιά κοντά μου…Χθες μίλησα με τη νύφη μου, με πήρε τηλέφωνο. Πως να είναι εκεί που είναι; Απλά κάνει υπομονή, να δει τι θα γίνει για να βγει να πάει στα παιδιά της.

Μια μάνα με τόσα παιδιά να σκέφτεται τα παιδιά της έξω πως θέλετε να είναι τώρα; Πέστε μου! Μόνο δύσκολα, έχει αποχωριστεί τα παιδιά της, το σπίτι της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν με έχει ενοχλήσει η αστυνομία αλλά γιατί να με...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο ιδιοκτήτης του ξενοχείου (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένα-ένα σπάνε τα κομμάτια της «αλυσίδας» όλων όσοι φέρεται να εμπλέκονται με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Νέες κλήσεις για απολογία στην ανακρίτρια έχουν ήδη αποσταλεί σε ταυτοποιημένους παραλήπτες, με αξιόποινη δραστηριότητα στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Πόσα και ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα απολογηθούν; Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου φέρεται να συνόδευε την 12χρονη ο 53χρονος. Παράλληλα, η γιαγιά της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης τόσο από τον Ηλία Μίχο όσο και από παιδοβιαστές από τους οποίους ο 53χρονος έπαιρνε χρήματα και την εξέδιδε, ξέσπασε στον ΑΝΤ1

«Δεν με έχει ενοχλήσει η αστυνομία αλλά γιατί να με...»

«Δεν έχει κάνει κατάθεση. Περιγραφή έχει κάνει η κοπέλα. Έχω 100% κρατήσεις και να ήθελα να βάλω κάποιον δεν μπορούσα. Από εκεί και πέρα να έρθει η αστυνομία, να πάρει τα χαρτιά μου…Τώρα η μικρή είπε, η μεγάλη είπε, με το “είπε” δεν είναι κάτι. Δεν με έχει ενοχλήσει η αστυνομία, αλλά γιατί να με ενοχλήσει;», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share