Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στα Πετραλώνα: «Η 22χρονη "ξεκλείδωσε"! Είπε πράγματα που δεν τα είχε πει σε κανένα...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις Δημήτρη Σούρα (Video)

Ο πατέρας που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση μίλησε για όλους και για όλα

17 Νοεμβρίου 2022 09:23
Φρίκη στα Πετραλώνα: «Η 22χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τεχνικό σύμβουλο, ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, που έχει οριστεί τεχνικός σύμβουλος του κυρίου Χ. Κρεμνιώτη και της 22χρονης κόρης της οικογένειας των Πετραλώνων είχε καλεσμένο σήμερα στην εκπομπή του ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή του «Ρεπορτάζ» στα Παραπολιτικά 90.1. Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο πατέρας που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε για όλους και για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και έδωσε τις δικές του απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Χθες η 22χρονη έδωσε στους αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ μαραθώνια συμπληρωματική κατάθεση για τη μήνυση εναντίον της μητέρας της, την οποία μαζί με τον αδελφό της, κατηγορούν για συγκάλυψη.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος χθες ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα τόσο και την 22χρονη όσο και για τον κ. Σούρα που ως τεχνικός της σύμβουλος προσπαθεί να την βοηθήσει και ρώτησε τι μπορεί να πει για τα όσα συνέβησαν σήμερα μια και υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο κάτι το οποίο επικαλέστηκε και ο κ. Σούρας.

Ο ψυχίατρος ανέφερε ότι χθες είδε δια ζώσης την 22χρονη στο ιατρείο του και κατόρθωσα, έγινε, δεν με ενδιαφέρει είπε το ρήμα ο κ. Σούρας, πει όλες τις αλήθειες, καταφέρατε να την “ξεκλειδώσετε” παρατήρησε ο κ. Κουσουλός μια και είσαστε ο μετρ του “ξεκλειδώματος”!

Την “ξεκλείδωσα” τελείως και μάλιστα ήταν μπροστά και άλλο ένα άτομο όταν είπε κάποια από αυτά τα πράγματα που “ξεκλείδωσα” και έμεινε άφωνος γιατί δεν πίστευε ότι μπόρεσα να βγάλω όλα αυτά που κρατούσε μέσα της όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα όπως παρατήρησε ο κ. Κουσουλός, μας λέτε δηλαδή ότι είπε πράγματα σε αυτή τη συνεδρία που δεν είχε αναφέρει ούτε στην μήνυση της ούτε σε κανέναν άλλο ούτε στους δικηγόρους της. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ρώτησε τον λόγο για τον οποίο το κοριτσάκι αυτό τα κρατούσε μέσα του; Τι σας είπε.. Δεν μπορούσε να τα πει, δεν μπορούσε να τα φιλτράρει.

Το είπα και το λέω και σε εσάς κύριε Κουσουλέ, πάει κάποιο στον ψυχίατρο για ένα πολύ δικό του πρόβλημα, πολύ προσωπικό, πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Μην νομίζετε με το καλημέρα μπορεί να εκμυστηρευτεί κάποιος κάτι το οποίος τον βαραίνει είπε ο κ. Σούρας.

Ακούστε εδώ όλο το ηχητικό με όλη την συνέντευξη:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share