Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που παρενοχλούσε μαθήτριες! «Ήμουν μεθυσμένος! Έχω μετανιώσει» - Προσπάθησε να βιάσει ανήλικη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης (Video)

Συγκλονισμένη η μητέρα της μαθήτριας που πήγε να βιάσει 35χρονος

17 Νοεμβρίου 2022 08:59
Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που παρενοχλούσε μαθήτριες! «Ήμουν μεθυσμένος! Έχω μετανιώσει» - Προσπάθησε να βιάσει ανήλικη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε, αργά το βράδυ της Τετάρτης ο 35χρονος που κατηγορούνταν για άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες μαθήτριες, στο νησί της Κω. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την μία από αυτές μάλιστα επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους εξής όρους:

Καταβολή χρηματικής εγγύησης ποσού 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά αλλά και προσέγγισης των συγκεκριμένων τριών κοριτσιών. Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Mega, φαίνεται η στιγμή που γονείς αντιλάμβανονται τη δράση του 35χρονου και τον κυνηγούν.

Μάλιστα, ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω» του φώναζε ενώ ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε, ζητώντας του τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει το 13χρονο κορίτσι.

«Θα είχαν συμβεί τα χειρότερα» - Συγκλονισμένη η μητέρα της μαθήτριας που πήγε να βιάσει 35χρονος

Η μητέρα της 13χρονης μαθήτριας στην Κω που παραλίγο πήγε να πέσει θύμα βιασμού, μίλησε για το περιστατικό και τόνισε πως χάρη στην παρέμβαση τρίτων, γλίτωσε το παιδί της από τον 35χρονο κατηγορούμενο.

«Προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

«Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Ο 35χρονος φέρεται εκεί να προσέγγισε μία παρέα τριών κοριτσιών (σ.σ. ηλικίας 13 και 14 ετών) κι άρχισε να προβαίνει σε χειρονομίες και σχόλια προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους.

Η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κλαμπ για να πάρει λίγο αέρα, ο 35χρονος την ακολούθησε και την άρπαξε με τα χέρια του τραβώντας την προς το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας –παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου- την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω της, κλείνοντας της με το ένα του χέρι το στόμα της για να μην φωνάζει και με το άλλο επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας και σε θωπείες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share