Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Έδωσε την μάχη του αλλά δεν τα κατάφερε

16 Νοεμβρίου 2022 15:44
Πέθανε ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών γνωστοποιώντας ότι έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος σε ηλικία 40 ετών.

Ενημερωθείτε επίσης για τον θάνατο του διαιτητή εν ώρα αγώνα

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών συνέταξε ένα μήνυμα αποχαιρετισμού για τον συνάδελφο τους έτσι ώστε να το γνωστοποιήσουν και να μοιραστούν δημόσια κάποια τελευταία λόγια για τον χαμένο σε αρκετά μικρή ηλικία Κωνσταντίνο.

Αναλυτικά το μήνυμα που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρει:

Ορειβατικός σύλλογος Πάτρας

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο, σχοινοσύντροφο, αναρριχητή, αθλητή και μέλος του συλλόγου μας Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ετών 40.

Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τα παιδία του.

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε αναρρίχηση στις αρχές του 2020. Επιδέξιος, δυνατός, στωικός και με φιλοσοφική αύρα, πάντα ανοιχτός και φιλότιμος, γρήγορα έγινε ένα από τα πιο αγαπητά και δραστήρια μέλη της αναρριχητικής κοινότητας της Πάτρας. Συμμετείχε σε πολλές μακρινές εξορμήσεις της ομάδας αλλά και στη διάνοιξη καινούργιων αναρριχητικών διαδρομών στο φαράγγι του Βουραϊκού. Έδωσε τη μάχη του με την επάρατη νόσο με σθένος και με το δικό του τρόπο ως το τέλος. Μας παρηγορούν τα ίδια του τα λόγια, ότι τα καλύτερα χρόνια της ζωής του ήταν αυτά που βίωσε μέσω της αναρρίχησης και του κόσμου της.

Κωνσταντίνε, θα μας λείψεις πολύ….

Οι φίλοι σου,

Ορειβατικός Σύλλογος Πάτρας

Ορειβασία

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share