Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αχαΐα: 73χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον γείτονά του - Αναζητείται για την σύλληψή του

Ο φόνος δεν έχει ηλικία!

16 Νοεμβρίου 2022 13:19
Αχαΐα: 73χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον γείτονά του - Αναζητείται για την σύλληψή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απρόσμενη και σοκαριστική απόπειρα ανθρωποκτονίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης από έναν 73χρονο άντρα, ο οποίος αμέσως μετά εξαφανίστηκε και αναζητείτε ακόμα από τις Αστυνομικές Αρχές για την σύλληψή του.

Μάθετε επίσης για το γλέντι που βάφτηκε με αίμα στην Εύβοια

Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Το χρονικό


Ολα συνέβησαν στο χωριό Μάνεσι Καλαβρύτων, όταν 73χρονος που όπως φαίνεται είχε προηγούμενα με το θύμα προσπάθησε να τον πυροβολήσει.

Δολοφονία με καραμπίνα από 73χρονο

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το tempo24.news, ενώ ο δράστης βρισκόταν έξω από το σπίτι του είδε τον 36χρονο γειτόνά του, τότε μπήκε αμέσως στην οικία του πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε. Ευτυχώς ο άνδρας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο αμέσως μετά την πράξη του ο 73χρονος εξαφανίστηκε, στην προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψη.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του από μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ, καθώς οι διωκτικές αρχές πιστεύουν πως κρύβεται σε κάποιο σημείο κοντά στο χωριό.

Έγκλημα στη Μεσσήνη: «Τον έχω συγχωρέσει! Δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε» - Καθηλώνει ο γιος του 82χρονου (Video)

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε το κουράγιο ούτε να περπατήσει»

Έγκλημα στη Μεσσήνη: Kαθηλώνουν τα λόγια του γιου του ηλικιωμένου ζευγαριού, μετά τη γυναικοκτονία στη Μεσσήνη, όπου 82χρονος σκότωσε με βαριοπούλα την 62χρονη σύζυγό του και μετά έκοψε με μαχαίρι το λαιμό του.

Ο 40χρονος, το πιο τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης, ο πατέρας του οποίου είναι ο θύτης και η ίδια του η μητέρα το θύμα, συγκλονίζει, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, για τα ψυχολογικά προβλήματα του πατέρα του ήταν που «όπλισαν» το χέρι του και αποκαλύπτοντας ότι «τον έχω συγχωρέσει ήδη».

«Τον έχω συγχωρέσει ήδη, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε»

«Ο πατέρας μου που είναι ο θύτης, δεν το αξίζει γιατί δεν έχει κάνει τέτοια ζωή, εγώ τον έχω συγχωρέσει ήδη γιατί, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε.

Ήταν κάτι άλλο στο μυαλό του, κάτι χάλασε. Δεν έχω θυμό, ούτε εγώ, ούτε η αδελφή μου. Όλη η οικογένεια ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας μου και όσοι τον ξέρουν. Δεν χρειαζόταν να το… Όποιοι ξέρουν, τους ξέρουν τους γονείς μου, ξέρουν ποιοι ήταν», αναφέρει ο γιος.

«Εγώ είμαι 40 χρονών και οι γονείς μου μια φορά στη ζωή μου ίσως τους έχω δει να τσακώνονται, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει κάποιο προηγούμενο.

Μια αγαπημένη οικογένεια, τίποτα άλλο, ήμασταν. Πιθανόν να γύρισε σε μανιοκατάθλιψη. Ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Ποτέ ο πατέρας μου δεν έχει δείξει δείγματα βίας, πάντα ήταν ένα αρνί», ανεφερε ο γιος του 82χρονου.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ήταν αγαπημένοι και ενωμένοι μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του, άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

«Είναι παρήγορο ότι μάλλον η μητέρα μου δεν κατάλαβε τίποτα»

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (8/11), όταν στην Μπούκα Μεσσηνίας, ο δράστης και αυτόχειρας άρπαξε τη βαριοπούλα και ξεκίνησε να χτυπάει την 62χρονη σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Στη συνέχεια, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.

«Αυτό έγινε πρωινές ώρες μάλλον η μητέρα μου δεν είχε καν ξύπνησε και αυτό είναι το παρήγορο μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα. Εικάζω ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από αυτές τις σκέψεις που έκανε. Υπάρχει μία θεωρία τώρα που συζητάμε και κοιτάει ο γιατρός μήπως ήταν σε πρόδρομο πάρκινσον, που το πάρκινσον γενικά, τώρα το μαθαίνω και εγώ έχει παραισθήσεις, στην αρχική του μορφή. Πιθανόν να είδε και κάτι στο μυαλό του, δηλαδή κάτι», προσθέτει ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Όπως επισήμανε ο γιος πήγε το μεσημέρι στο σπί, είδε κλειστά τα παντζούρια και τις κουρτίνες, μπήκε μέσα και συνάντησε το αποτρόπαιο θέαμα, με το ζευγάρι νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, τονίζοντας ότι «τώρα τι να συζητήσουμε. Δεν συνδυάζεται η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων, με αυτό το τέλος».

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε το κουράγιο ούτε να περπατήσει»

Η τραγική φιγούρα, ο 40χρονος γιος μίλησε για τα ψυχολογικά προβλήματα του πατέρα, επισημαίνοντας ότι έπαιρνε αγωγές, ενώ τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε ότι αυτή η κατάσταση θα είχε τραγική κατάληξη.

«Ο πατέρας μου κάμποσο καιρό ταλαιπωριόταν με ψυχολογικά προβλήματα, κανένας δεν το περίμενε, είχαμε γυρίσει όλους τους γιατρούς, έπαιρνε αγωγές. Τι να πω; Μια χαρά ήταν όλα, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Θέλω να πιστεύω ότι κάτι είδε, μια παραίσθηση και το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν είχε το κουράγιο, τελευταίο χρόνο, καλά καλά να περπατήσει, δεν οδηγούσε, ίσα έβγαινε στην αυλή, έσερνε τα πόδια του. Δεν μπορώ να ξέρω που βρήκε την δύναμη» αναφέρει ο 40χρονος.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συγχωριανοί του 82χρονου, που ήταν ψάλτης στην εκκλησία της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν να συνηδειτοποιήσουν τι οδήγησε τον 82χρονο συγχωριανό τους σε αυτή τη φρικτή πράξη.

«Ενάρετοι και οι δύο σε όλη τους την ζωή. Δεν, δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος που τους γνωρίζει, να συνδυάσει στο μυαλό του αυτό που έγινε, με αυτό που ήταν οι γονείς μου. Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση να σας δώσω. Απλά χάλασε το μυαλό του πατέρα μου είναι τόσο απλό δυστυχώς» καταλήγει ο γιος του ζευγαριού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share