Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κω: Απόπειρα βιασμού μαθητριών από 35χρονο! «Με άρπαξε και...» - Η εφιαλτική περιγραφή τους (Video)

Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

16 Νοεμβρίου 2022 11:46
Φρίκη στην Κω: Απόπειρα βιασμού μαθητριών από 35χρονο! «Με άρπαξε και...» - Η εφιαλτική περιγραφή τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O παραλίγο βιασμός 13χρονης στην Κω με θύτη ένα 35χρονο, ο οποίος πήγε σε πάρτι γυμνασίου κι επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μαθήτρια, προκάλεσε την οργή των γονέων που βρίσκονταν στο σχολικό πάρτι και μόλις πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ξυλοκόπησαν τον επίδοξο βιαστή.

Ενώ, η γιαγιά της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης τόσο από τον Ηλία Μίχο όσο και από παιδοβιαστές από τους οποίους ο 53χρονος έπαιρνε χρήματα και την εξέδιδε, ξέσπασε στον ΑΝΤ1

Σημειώνεται μαθήτριες που δέχθηκαν την σεξουαλική επίθεση από τον 35χρονο ενημέρωσαν άμεσα τα μέλη του συλλόγου γονέων που επιτηρούσαν τον χώρο και τους περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο STAR, κάποιοι από τους γονείς άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά όταν κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους.

Ο φερόμενος δράστης επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο τον κυνήγησαν, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον χαστουκίζουν, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR.

Κατόπιν, γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς, αλλά και μαθητές για να μπορέσουν να τον κρατήσουν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό και να συλληφθεί.

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλουν οι μαθήτριες

Οι δύο μαθήτριες περιέγραψαν στις αρχές με λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του 35χρονου. Η μία 14χρονη βγήκε από το πάρτι για να κάνει ένα τηλεφώνημα όταν ο φερόμενος δράστης την πλησίασε.

«Πέρασα από μπροστά του και μου είπε ψάχνεις κάποιον να σε πάει στο σπίτι; Θέλεις να σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο; Δεν τον γνωρίζω. Φοβήθηκα κατευθύνθηκα προς τα κορίτσια και μπήκα μέσα στο μαγαζί», ανέφερε η μία εκ των μαθητριών στην αστυνομία.

Η άλλη μαθήτρια ήταν μέσα στο κατάστημα που γινόταν το πάρτι όταν την πλησίασε ο κατηγορούμενος. «Διασκέδαζα με τις φίλες μου και ένιωσα κάποιος να μου πιάνει τα οπίσθια... Δεν τον γνωρίζω», σημείωσε.

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου

Ο 35χρονος από την πλευρά του αρνείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει τις ανήλικες. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Ότι έχω να πω, θα τα πω στο δικαστήριο», υποστήριξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share