Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Τέρας ο 53χρονος!» - Ξέσπασε η γιαγιά της ανήλικης (Video)

Ερχονται νέες συλλήψεις - Αθωώνει τη μητέρα της η 12χρονη

16 Νοεμβρίου 2022 10:12
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Τέρας ο 53χρονος!» - Ξέσπασε η γιαγιά της ανήλικης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η γιαγιά της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης τόσο από τον Ηλία Μίχο όσο και από παιδοβιαστές από τους οποίους ο 53χρονος έπαιρνε χρήματα και την εξέδιδε, ξέσπασε στον ΑΝΤ1. Ενώ, σε απεργία πείνας σκέφτεται να προχωρήσει η μητέρα της 12χρονης η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, αν δεν αποφυλακιστεί σύντομα.

Μιλώντας για τον Ηλία Μίχο, η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια ανέφερε: «Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου ζωντανό. Έτσι είπα ακριβώς. Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. Έτρεχαν όλα και έλεγαν "πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά να πάρουμε δώρο, "πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά".

Έτσι τον έλεγαν, φτηνιάρη. Που πούλαγε χαμόγελο και αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια. Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι. Ο Θεός να πάει καλά, να φτιάξει πάλι η οικογένειά μας να ηρεμήσουμε. Τα παιδάκια μας ήταν μια χαρά. Δεν ξέρω, έπεσε βόμβα και γίναμε άνω κάτω».

Και σημείωσε: «Είμαι δυνατή, έχω δύναμη μέσα μου. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, έχασα το παιδάκι μου 31 χρόνων, το σκότωσε αυτοκίνητο και πάλι άντεξα, οπότε θα αντέξω και τώρα».

Ερχονται νέες συλλήψεις

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά και την πρόσφατη κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία αναγνώρισε κι άλλα πρόσωπα βιαστών.

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν.

Από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον 3 άτομα και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τρία εντάλματα σύλληψης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Καίει» τον Μίχο και αθωώνει τη μητέρα της η ανήλικη - «Μου έδιναν χρήματα για...» (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έναν μήνα μετά την προφυλάκιση της η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό επιμένει στην αθωότητα της. Μάλιστα στις τελευταίες καταθέσεις της, η ανήλικη φέρεται να βγάζει εκτός κάδρου των υπόπτων την 37χρονη κατηγορούμενη και να τα ρίχνει όλα στον Ηλία Μίχο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Ηλίας Μίχος πουλούσε φωτογραφίες του παιδιού, γυμνές και με εσώρουχα, έναντι 20-25 ευρώ. Δεν είχε σταματήσει εκεί αφού πουλούσε και βίντεο του παιδιού με 70 ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το Star παρουσίασε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία. Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του Κολωνού. Πολλοί άλλοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, για τη 12χρονη όμως η μητέρα της-η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία- είναι άδικα στη φυλακή. Όσα φέρεται να λέει το παιδί στους παιδοψυχολόγους του Ανηλίκων είναι χαρακτηριστικά.

Ερώτηση: Σε αυτά τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσες η μαμά είχε πρόσβαση;

12χρονη: Τα έβλεπε…Έβλεπε με ποιους μιλάω… αλλά εγώ διέγραφα τα μηνύματα

Ερώτηση: Είναι κινητά δηλαδή τα οποία είχανε κωδικό; Η μαμά σου τον γνώριζε;

12χρονη: Όχι η μαμά μου δε γνώριζε τον κωδικό

«Μου έδιναν χρήματα για τη μητέρα μου»

Ερώτηση: Είχε τύχει ας πούμε να σου προσφέρει κάποιος χρήματα και να τα δώσεις στη μαμά;

12χρονη: Ναι, μου είπαν ”να δώσεις αυτά στη μαμά σου”

Ερώτηση: Ποιος;

12χρονη: Γνωστοί που ξέρουν πολλά χρόνια τη μαμά

Ερώτηση: Για ποιο λόγο μπορεί να σου έδιναν αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Επειδή ήξεραν ότι ήμασταν 8 παιδιά και την ήξεραν τη μαμά μου χρόνια και της έδιναν

«Ετοιμάζει μηνύσεις και εξώδικα η μητέρα της 12χρονης»

«Η μητέρα της 12χρονης δε γνωρίζει ούτε για τις φωτογραφίες ούτε ότι ο Μίχος πήγαινε το παιδί με διάφορους. Η μητέρα ζητά τα παιδιά της, θέλει να τα δει, περιμένει να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης. Δε βγαίνει από το κελί της. Η μητέρα μας έχει πει να στείλουμε εξώδικα και να κάνουμε μηνύσεις σε όσους διαδίδουν ότι είχε ερωτική σχέση με τον Μίχο. Αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση» λέει η κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Ο εφιάλτης για τη 12χρονη έχει ένα όνομα, Ηλίας Μίχος. Ακόμη και για τα ύποπτα εμβάσματα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο «έκαψαν» την μητέρα της, η 12χρονη φέρεται να την αθωώνει.

12χρονη: Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα.Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε εικοσι πέντε λεπτά.

Ερώτηση: Εκεί λοιπόν έμπαιναν κάποια χρήματα. Ποιος καθοδηγούσε να μπουν τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό;

12χρονη: Ο Ηλίας

Ερώτηση: Και μετά ποιος σήκωνε αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Όταν δεν μπορούσε αυτός (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) πήγαινα εγώ

Ερώτηση: Υπήρχαν φορές που ο Μίχος είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα της μαμάς;

12χρονη: Ναι

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη στις τελευταίες καταθέσεις της ήταν και ο 55χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, μετά την απολογία του όμως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, συγγενείς και φίλοι τον στηρίζουν, ενώ ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του αναμένεται να καταθέσει εντός της εβδομάδας προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share