Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16/11)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

16 Νοεμβρίου 2022 07:25
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 16/11! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» του Mega.

Ενώ, σε απεργία πείνας σκέφτεται να προχωρήσει η μητέρα της 12χρονης η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, αν δεν αποφυλακιστεί σύντομα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Βόμβα»! Ο 53χρονος προσέγγισε και άλλα 14χρονα κορίτσια - Για «ανήλικο στρατό» κάνουν λόγο οι Αρχές

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκ στο πανελλήνιο προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης Ηλία Μίχου. Παράλληλα, σάλος έχει ξεσπάσει μετά την εξοργιστική κίνηση του ηθοποιού και νυν αστρολόγου Παύλου Χαϊκάλη να ερμηνεύσει τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης Ηλία Μίχου, με τον ίδιο σε ανάρτησή του να «ζητάει και τα ρέστα»!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, 14χρονα κορίτσια καταγγέλλουν ότι είχαν επαφή με τον Μίχο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Αρχές εξετάζουν τι είδους επαφή είχαν. Αν δηλαδή είχαν μία προφορική συζήτηση ή είχαν κακοποιηθεί και εκείνα σεξουαλικά από τον Μίχο.

Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν πως αν επαληθευτούν οι φόβοι τους για ασέλγεια στα 14χρονα κορίτσια, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «ανήλικο στρατό» που ικανοποιούσε τις ορέξεις του Μίχου και των πελάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share