Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ζητάει και τα ρέστα» ο Παύλος Χαϊκάλης: «Το μέλλον ανήκει σε όσους σκέφτονται! Οι υπολοιποι ας...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αστρολογική ανάλυση στον Μίχο

Τι δήλωσαν οι συνάδελφοί του

15 Νοεμβρίου 2022 10:52
«Ζητάει και τα ρέστα» ο Παύλος Χαϊκάλης: «Το μέλλον ανήκει σε όσους σκέφτονται! Οι υπολοιποι ας...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αστρολογική ανάλυση στον Μίχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την εξοργιστική κίνηση του ηθοποιού και νυν αστρολόγου Παύλου Χαϊκάλη να ερμηνεύσει τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης Ηλία Μίχου.

Η ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στα social media κπροκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό» και κυρίως στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος για ακόμη μία φορά επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν σε έναν «άνθρωπο» που έχει κα΄νει τα αίσχη να προσπαθούμε να βρούμε άλλοθι σε ορμές και κρόνους.

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε χθεσινή του ανάρτηση σχολίασε: «Το μέλλον ανήκει σε όσους σκέφτονται.Οι υπολοιποι ας κινηθούν ελεύθερα.». Προφανώς και τα βέλη πήγαιναν στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 που αποκάλυψε το θέμα.

Τι δήλωσαν οι συνάδελφοί του

Θέση ωστόσο, και μάλιστα πολλή σκληρή, για την συγκεκριμένη ενέργεια πήραν συνάδελφοί του οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σχολίασε «είναι δυνατόν η αστρολογία να αποτελεί πανάκια για τους βιασμούς του Μίχου; Ρωτήστε τον Παύλο γιατί είπε αυτά που είπε.

Ενώ και ο έτερος αγαπημένος ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης είπε «Να κάνουμε ανάλυση για έναν εγκληματία; Ούτε καν να το συζητήσω.»

Ο Λιάγκας όπως ήταν φυσικό σχολίασε τις δηλώσεις των ηθοποιών λέγοντας «σε γλεντάνε οι συνάδελφοί σου Παύλο, σε χλευάζουν, σου αρέσει αυτό; Και εγώ έχω κάνει λάθη αλλά είπαμε όχι έτσι»

«Καταπέλτης» η Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σ@ξ» (Video)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω», ανέφερε. Παράλληλα, ανέφερε πως η συνεργασία τους πέρυσι ήταν άψογη, παρ' όλο που όπως είπε, την είχαν προειδοποιήσει πως ο Φιλιππίδης δεν είναι καλός συνεργάτης.

«Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέχεια για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σ@ξ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share