Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/11)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

15 Νοεμβρίου 2022 07:22
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 15/11! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» του Mega.

Ενώ, για πρώτη φορά, ο πατέρας που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση στα Πετράλωνα, μίλησε για όλους και για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και έδωσε τις δικές του απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου - "Εντός των επόμενων 7 ημερών..."

Καιρός Αρναούτογλου: Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, θα έχουμε μια αρκετά αξιόλογη ατμοσφαιρική διαταραχής κατά τη διάρκεια του επομένων 7 ημερών. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Αν ακολουθήσει πιστά την τροχιά που θέλουν σήμερα τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα, τότε θα πρέπει να δώσει πιο αξιόλογες βροχές.

Ο Σακης Αρναούτογλου αναφέρει:

H επικρατέστερη πορεία με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, μιας αρκετά αξιόλογης ατμοσφαιρικής διαταραχής κατά τη διάρκεια του επομένων 7 ημερών και η οποία δείχνει να πλησιάζει την περιοχή μας (το όνομα που κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη της εβδομάδας αν της δωθεί ακόμα δεν το γνωρίζω :)), η οποία αν ακολουθήσει πιστά την τροχιά που θέλουν σήμερα τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα, τότε θα πρέπει να δώσει πιο αξιόλογες βροχές και σε περισσότερες περιοχές μετά τις 20/11 απ’ότι την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή 17-18/11.

Ραντεβού για πολλές λεπτομέρειες λοιπόν στα 15λεπτα αναλυτικά δελτία καιρού της ΕΡΤ3, σε ΝΕΑ ΩΡΑ τα απογεύματα, στις 17:45 και το βράδυ κανονικά δηλαδή λίγο μετά τις 22:00

Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Ο γνωστός προγνώστης της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται σε ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, θα έχουμε μια αρκετά αξιόλογη ατμοσφαιρική διαταραχής κατά τη διάρκεια του επομένων 7 ημερών.

Αν ακολουθήσει πιστά την τροχιά που θέλουν σήμερα τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα, τότε θα πρέπει να δώσει πιο αξιόλογες βροχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share