Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κω: 35χρονος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη

Την άρπαξε και την έβαλε στο αμάξι του

14 Νοεμβρίου 2022 17:01
Σοκ στην Κω: 35χρονος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα ανήλικα παιδιά έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά με φερόμενο δράστη έναν 35χρονο στην Κω. Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Ο 35χρονος φέρεται εκεί να προσέγγισε μία παρέα τριών κοριτσιών (σ.σ. ηλικίας 13 και 14 ετών) κι άρχισε να προβαίνει σε χειρονομίες και σχόλια προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους.

Σοκ στην Κω: 35χρονος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη – Την άρπαξε και την έβαλε στο αμάξι του

Η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κλαμπ για να πάρει λίγο αέρα, ο 35χρονος την ακολούθησε και την άρπαξε με τα χέρια του τραβώντας την προς το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας –παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου- την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω της, κλείνοντας της με το ένα του χέρι το στόμα της για να μην φωνάζει και με το άλλο επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας και σε θωπείες.

Η 13χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καταφέρνοντας τελικά να ξεφύγει από τις αρρωστημένες διαθέσεις του 35χρονου. Έβαλε τις φωνές, συμμαθητές της ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και λίγο αργότερα ο άνδρας αυτός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση

Ντροπιαστική δήλωση Παύλου Χαϊκάλη: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου – «Φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σ@ξ»

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Το Πρωϊνό» καθώς όπως μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής ο ηθοποιός και νυν αστρολόγος Παύλος Χαϊκάλης, σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης, Ηλία Μίχου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος βιοπορίζεται μέσω των καρτών ταρώ και των αστρολογικών χαρτών, για λόγους που μόνο εκείνος μπορεί να αποσαφηνίσει, αποφάσισε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη, ενός κατάπτυστου ανθρώπου. Ο Χαϊκάλης λοιπόν σχολίασε πως «ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share