Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Kακιά Σκάλα Αττική: Μεγάλη άσκηση αύριο στις σήραγγες - Πότε πρέπει να αποφύγετε την κυκλοφορία εκεί

Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση παρακαλώντας τους οδηγούς

14 Νοεμβρίου 2022 14:50
Kακιά Σκάλα Αττική: Μεγάλη άσκηση αύριο στις σήραγγες - Πότε πρέπει να αποφύγετε την κυκλοφορία εκεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας και πιο συγκεκριμένα στις σήραγγες θα πραγματοποιηθεί μεγάλης κλίμακας άσκησης. Ως εκ τούτου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι απαραίτητες και η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση - έγκληση στους οδηγούς.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση της πυροσβεστικής στην Αττική Οδό

Ειδικότερα, από τις 19:00 έως τις 23:00 θα πραγματοποιηθούν:

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), στο τμήμα από τη χ/θ 50,200 έως τη χ/θ 52,200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), στο τμήμα από τη χ/θ 53,600 έως τη χ/θ 50,600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επιπρόσθετα, από τις 23:00 έως τις 06:00 της Τετάρτης (16-11-2022) θα πραγματοποιηθούν:

- Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη χ/θ 50,700 έως τη χ/θ 52,100 ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας «ΑΙΘΡΑ»).

  • Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς την Αθήνα από τη χ/θ 50,700 έως τη χ/θ 52,100, ως διπλής κατεύθυνσης (αμφιδρόμηση).

Άσκηση ελληνική αστυνομίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από τη δεξιά λωρίδα αυτής. Στη μεσαία λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία οχημάτων και θα λειτουργεί ως διαχωριστική λωρίδα των δύο κατευθύνσεων.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για να μη δημιουργηθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share