Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Παναγιώτης Ιωάννου - Θλίψη στο Τολό για το θάνατο νεαρού επιχειρηματία σε τροχαίο

Η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ

14 Νοεμβρίου 2022 14:31
Πέθανε ο Παναγιώτης Ιωάννου - Θλίψη στο Τολό για το θάνατο νεαρού επιχειρηματία σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτος θρήνος στο Τολό Αργολίδας από την είδηση του χαμού ενός νέου ανθρώπου, του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Παναγιώτη Ιωάννου σε τροχαίο στην Κορινθία. Επίσης, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00, στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παράλληλη συνδετήρια οδό και ειδικότερα στον κόμβο της αρχαίας Νεμέας με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους, κοντά στα Δερβενάκια, όταν ο 32χρονος Πήτερ γυρίζοντας από την Αθήνα με την μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Πέθανε ο Παναγιώτης Ιωάννου

Ο 32χρονος Πήτερ, όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν οι συγχωριανοί του και οι φίλοι του, ήταν πολύ δραστήριος και συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση του Επαγγελματικού Συλλόγου Τολού δίνοντας νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα του τόπο του. με ποικίλες δράσεις.

Σοκαριστικό βίντεο από δυστύχημα στον Πειραιά: Αυτοκίνητο με σβησμένα φώτα παρασύρει πεζή

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (2/11) στον Πειραιά.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα και σβησμένα τα φώτα και παρασύρει μία γυναίκα που ξεκινά να διασχίζει το δρόμο, η οποία ωστόσο βλέποντας το όχημα να κινείται προς το μέρος της, γυρνά πίσω.

Δυστυχώς, δεν προλαβαίνει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να την παρασύρει πετώντας την στον αέρα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη νεκρή και ο οδηγός συνελήφθη την Παρασκευή (4/11) και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share