Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Δημήτρης Καμπουράκης

Τι συνέβη με τον δημοσιογράφο

14 Νοεμβρίου 2022 11:15
Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Δημήτρης Καμπουράκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εκπομπής βρέθηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης σήμερα (14.11.2022) το πρωί και ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Στάθης αποκάλυψε πως έπαθε λουμπάγκο με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο για ένεση. Του ευχήθηκε μάλιστα «περαστικά» με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Ενώ, επίθεση με γκαζάκια είχε γίνει στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη πριν μερικούς μήνες.

«Μη νομίζετε ότι είναι ο Καμπουράκης δύο σε ένα» είπε ο Παναγιώτης Στάθης στην αρχή της εκπομπής, καθώς δεν βρισκόταν στο πλευρό του ο συμπαρουσιαστής του. Ανέφερε πως ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει ένα πρόβλημα με την μέση του, αλλά από αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή.

Ο Παναγιώτης Στάθης μάλιστα αστειεύτηκε αφιερώνοντας ένα απόσπασμα ελληνικής ταινίας που «ταίριαζε» πολύ με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μάλιστα, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ανέφερε πως αφού έκανε ένεση είναι λίγο καλύτερα αλλά δεν μπορεί όπως είπε «ούτε να σταθεί». Τόνισε μάλιστα με χιούμορ, ότι θα επιστρέψει στην εκπομπή και θα του την… «πληρώσουν την πλάκα».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή:

Δημήτρης Καμπουράκης: «Έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ, όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε πως η δημοσιογραφία, κρύβει μεγάλες δυσκολίες. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει φοβηθεί για τη σωματική του ακεραιότητα καθώς διέτρεξε αρκετές φορές κίνδυνο στο παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος είπε: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό.

Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό».

Όταν έπεσε «μαύρο» στο Mega πήρε αποστάσεις από την τηλεόραση που κράτησαν τρία χρόνια. «Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση, όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από εκεί, δεν ξέρω γιατί, αλλά τα άφησα για λίγο».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμπουράκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share