Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/11)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

14 Νοεμβρίου 2022 07:08
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα 14/11! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» του Mega. Την ίδια στιγμή, τα ευχάριστα για τους καταναλωτές ήρθαν λόγω... εκπτώσεων.

Στέλιος Πρασσάς - 39ος Μαραθώνιος Αθήνας: Συγκίνησε ο 91χρονος που τερμάτισε και πανηγύρισε αγκαλιά με τα εγγόνια του (Video)

Νικητής αναδείχθηκε ξανά ο 91χρονος Στέλιος Πρασσάς που συμμετείχε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και κατάφερε να φτάσει στον τερματισμό, απαθανατίζοντας τη στιγμή σε μία αναμνηστική φωτογραφία με τα εγγόνια του.

Στις 17.40 τερμάτισε και ο γηραιότερος δρομέας του αγώνα και, αν και τελευταίος, έλαβε θερμά συγχαρητήρια για την τιτάνια προσπάθεια να διανύσει και τα συνολικά 42 χιλιόμετρα!

Ο Στέλιος Πρασσάς μπήκε στο Παναθηναϊκό στάδιο μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του, την ίδια στιγμή οι άνθρωποι που είχαν απομείνει στο στάδιο τον χειροκροτούσαν συγκινημένοι.

Μετά το πέρας της διαδρομής ο 91χρονος δρομέας έστειλε το δικό του μήνυμα αποκαλύπτοντας το «μυστικό» της ζωής: «Ο αθλητισμός δίνει χαρά, είναι ζωή και υγεία».

Στον τερματισμό τον περίμενε και η Σοφία Σακοράφα. «Σε όλες και όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς δικό μου και από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Να είμαστε όλοι καλά και να συναντηθούμε του χρόνου πάλι εδώ», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share