Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

39ος Μαραθώνιος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί μέχρι τη λήξη της διοργάνωσης

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην Κηφισίας

12 Νοεμβρίου 2022 19:15
39ος Μαραθώνιος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί μέχρι τη λήξη της διοργάνωσης
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στις κεντρικές, οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας καθώς είναι σε εξέλιξη οι δύο, διαδοχικοί αγώνες δρόμου των 10 χιλιομέτρων, από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας στο Σύνταγμα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην κάθοδο της Κηφισίας όπου τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Πανόρμου.

Μεγάλες είναι οι δυσκολίες και στην κίνηση των Μέσων Μεταφοράς καθώς όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες η αναμονή για το τρόλεϊ (γραμμή 19Β) στις 18.00 το απόγευμα ήταν στα 52 λεπτά!

39ος Μαραθώνιος
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Με πολύ αργούς ρυθμούς διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Πανόρμου, όπου έχει εκτραπεί η κυκλοφορία από την Κηφισίας.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, για να μην ταλαιπωρηθείτε.

Σφήνωσαν φορτηγά σε γέφυρα που στήθηκε για το αθλητικό γεγονός

Προβλήματα έχει προκαλέσει η γέφυρα που στήθηκε μπροστά από το Καλλιμάρμαρο για τον αυριανό (13/11) Μαραθώνιο καθώς δεν χωράνε τα περάσουν τα φορτηγά.

Δείτε επίσης: 39ος Μαραθώνιος: Αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 6 του Τραμ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μου μετέδωσε και τις σχετικές εικόνες, η γέφυρα είναι πολύ χαμηλή και έτσι τα μεγάλα οχήματα δεν μπορούν να περάσουν με άνεση ή σφηνώνουν.

Τουλάχιστον πέντε φορτηγά αντιμετώπισαν δυσκολίες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο υπέστησαν ζημιές καθώς δεν μπόρεσαν να την διασχίσουν.

Δυο περιπολικά είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο και ενημέρωναν τα φορτηγά για να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share