Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνατος 6χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο - Νέα τραγωδία για την οικογένεια

Πέρσι ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του

12 Νοεμβρίου 2022 17:49
Θάνατος 6χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο - Νέα τραγωδία για την οικογένεια
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με το 6χρονο κορίτσι που έφυγε από ζωή, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, αφότου υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς αναζητούν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star το κοριτσάκι είχε νοσήσει από κορωνοϊό

το καλοκαίρι, όμως είχε αναρρώσει και ήταν καλά στην υγεία του. Παράλληλα κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο, καθώς η περιοχή διαθέτει μόνο ένα που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό.

Πίσω από τον χαμό του κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία, αφού πέρσι ο πατέρας του φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του και πλέον ζούσε μόνο με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η 6χρονη ένιωσε αδιαθεσία χθες το απόγευμα και μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στο Κέντρο Υγείας Σοχού.

Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί έδωσαν εντολή για τη διακομιδή της στο Ιπποκράτειο που εφημέρευε. Το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα σε πολύ άσχημη κατάσταση, υποβασταζόμενο και χωρίς σφυγμό. Κατά τη διάρκεια εξέτασης υπέστη την πρώτη ανακοπή.

Οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως κατά τη διαδικασία διασωλήνωσής του υπέστη και δεύτερη ανακοπή και κατέληξε.

Την ίδια στιγμή κι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της, εξετάζεται αν είχε πρόβλημα με την καρδιά του από τη στιγμή που γεννήθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share