Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Ολυμπιακό Χωριό: Ληστεία με καλάσνικοφ σε βαν που μετέφεραν τσιγάρα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έκλεισαν τον δρόμο με τρία βαν

12 Νοεμβρίου 2022 15:47
Συναγερμός στο Ολυμπιακό Χωριό: Ληστεία με καλάσνικοφ σε βαν που μετέφεραν τσιγάρα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, στη Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του Ολυμπιακού Χωριού.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Κηφισιά: Συμμορία λήστευε με μαχαίρια - 16 και 14 ετών δύο από τα μέλη της

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έκλεισαν τον δρόμο με τρία βαν, που μετέφεραν τσιγάρα σε περίπτερα της Δυτικής Αττικής και τα ακινητοποίησαν. Υπό την απειλή καλάσνικοφ, αφαίρεσαν το εμπόρευμα από το ένα βαν και εξαφανίστηκαν.

Συναγερμός στο Ολυμπιακό Χωριό: Ληστεία με καλάσνικοφ σε βαν που μετέφεραν τσιγάρα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Βάρκιζα: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» - Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ! (Video)

Μια ληστεία μαμούθ σημειώθηκε στη Βάρκιζα, όπου μια ευκατάστατη οικογένεια Ουκρανών έγινε στόχος ληστών, οι οποίοι κατάφεραν να αράξουν κοσμήματα και μετρητά αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ. Ενώ, συγκλονίζει ηλικιωμένη που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με επίδοξο ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της στον Πύργο

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στις 09.30 το πρωί η 26χρονη κόρη της οικογένειας τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας πως στη μεζονέτα που διαμένουν στη Βάρκιζα έχουν μπει ληστές.

Oι γονείς της 26χρονης λείπουν στο εξωτερικό, με την ίδια να λέει ότι από το σπίτι εκλάπησαν κοσμήματα αξίας ενός εκατ. ευρώ και 85.000 δολάρια σε μετρητά. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για οικογένεια Ουκρανών, οι οποίοι με την εισβολή της Ρωσίας, αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Οι δράστες της διάρρηξης στη Βάρκιζα άνοιξαν δύο χρηματοκιβώτια

Όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι δράστες άνοιξαν δύο χρηματοκιβώτια που είχε η οικογένεια, τα οποία περιείχαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου 500.000, καθώς και 60.000 δολάρια σε μετρητά.

Πριν φύγουν, όμως, αφαίρεσαν και μία βαλίτσα, η οποία είχε και αυτή κοσμήματα, αξίας επίσης 500.000 ευρώ, συν άλλα 25.000 δολάρια. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εκτιμάται ότι η επιδρομή που έγινε το πρωί σε αυτή την οικία στη Βάρκιζα ήταν στοχευμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share