Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λάβρος ξανά εναντίον του Αρναούτογλου ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αν τα βαφτίζουμε όλα αυτά κακοκαιρία τότε...»

Νέες «αιχμές» από το μετεωρολόγο

12 Νοεμβρίου 2022 09:45
Λάβρος ξανά εναντίον του Αρναούτογλου ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αν τα βαφτίζουμε όλα αυτά κακοκαιρία τότε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε το πρωί του Σαββάτου (12/11) για τον καιρό στο «Mega Σαββατοκύριακο», με το μετεωρολόγο για ακόμη μια φορά να ρίχνει τα «καρφιά» του για τον Σάκη Αρναούτογλου, ξεκινώντας μια νέα κόντρα ανάμεσά τους.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μάλιστα, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις προγνώσεις συναδέλφων του, που κάνουν λόγο για έντονη κακοκαιρία, δηλώνοντας πως διαφωνεί κάθετα με αυτή την αντιμετώπιση και ότι, φυσικά, δε συντρέχει κανένας λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.

Οι διευκρινίσεις του Καλλιάνου και οι «αιχμές» για τα χιόνια

Αναφορικά με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, βροχές ασθενούς έως και ισχυρής έντασης θα σημειωθούν το Σάββατο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από την Πελλοπόνησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στις περιοχές των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων θα σημειωθούν μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Για την περιοχή της Αττικής περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ανοιχτό το ενδεχόμενο βροχόπτωσης στα βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου με ανέμους βορειοανατολικούς, 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 16 βαθμούς Κελσίου με βορειοανατολικούς ανέμους, 3 έως 5 μποφόρ.

Στη διάρκεια της πρόγνωσής του, μάλιστα, ο Γιάννης Καλλιάνος άφησε κι άλλες «μπηχτές», σχολιάζοντας τις πιθανές χιονοπτώσεις. «Αν τις περιμένετε, παίρνετε το αεροπλάνο για 3-4 ώρες ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share