Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξω φρενών ο Άδωνις Γεωργιάδης - Μοιράζει μηνύσεις: «Το ίδιο θα συμβαίνει με όσους διακινούν λάσπη»

Ποιος είναι ο άνθρωπος που δέχτηκε την μήνυση;

11 Νοεμβρίου 2022 14:39
Έξω φρενών ο Άδωνις Γεωργιάδης - Μοιράζει μηνύσεις: «Το ίδιο θα συμβαίνει με όσους διακινούν λάσπη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάρις Κουρτζίδης δέχτηκε μήνυση από τον Άδωνη Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση όπως κατατέθηκε από τον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του δημοσιογράφου και προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή» η οποία τον ενέπλεκε σε δημοσιεύματα σχετικά με «βαλίτσες».

Στην ανάρτηση του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

«Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του @ParisKourtzidis για συκοφαντική του ανάρτηση στο Twitter περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!».

Στην ανάρτηση του, ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρεται στον «εγκέφαλο του επιτελικού παρακράτους, ο οποίος απευθυνόμενος σε ταξίδι μπουμπούκου υπουργού που είχε φτάσει έξω από τον Βόλο, πηγαίνοντας Λάρισα στον λήσταρχο Νταβέλη, κουμπάρο της αδελφής του αρχηγού του είπε: "Που πας ρε μ@λ@κ@; Αυτός είναι δικός μας; Πας να πάρεις βαλίτσες; Γύρνα πίσω τώρα».

Η ανάρτηση πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στον λογαριασμό του Πάρι Κουρτζίδη, ενώ ο σύνδεσμος που οδηγεί σε αντίστοιχη ανάρτηση στο facebook δεν λειτουργεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρτζίδης, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, διόρθωσε την λέξη "μπουμπούκος" με την λέξη μπουμπούκι...

Σε χθεσινή του ανάρτηση πάντως, ο κ. Κουρτζίδης αρνείται ότι κατανομάζει τον υπουργό, ενώ δηλώνει ότι μπορεί να προχωρήσει σε ψευδή καταμήνυση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share