Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: «Δεν ήμουν εκεί, είδα μελανιές» - Τι κατέθεσε η μητέρα του 17χρονου για τον πατέρα του και τους φίλους του - Αιχμές για κοινό κρεβάτι με τον ανηλικο

Αναβλήθηκε η εκδίκαση μήνυσης του πατέρα στον συγγραφέα

11 Νοεμβρίου 2022 13:59
Πετράλωνα: «Δεν ήμουν εκεί, είδα μελανιές» - Τι κατέθεσε η μητέρα του 17χρονου για τον πατέρα του και τους φίλους του - Αιχμές για κοινό κρεβάτι με τον ανηλικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση των Πετραλώνων και τις καταγγελίες ενός 17χρονου, που έχει καταγγείλει μαζί με την 22χρονη αδερφή του ότι βιάστηκε από τον πατέρα του και φίλους του, σε μικρότερη ηλικία. Παράλληλα, ο ποιητής, Χρήστος Κρεμνιώτης, ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση στα Πετράλωνα, με τα 3 παιδιά μιας οικογένειας που φέρεται να βιάζονταν συστηματικά από τους γονείς και τους οικογενειακούς φίλους τους, μίλησε για πρώτη φορά επώνυμα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega για να δώσει απαντήσεις σε όσα ακούγονται σχετικά με την σχέση του με τον 17χρονο γιο της οικογένειας.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της όλης υπόθεσης, καθώς τα δύο παιδιά έχουν μηνύσει και την μητέρα τους, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία συμμετοχή αλλά και πως δεν είχε αντιληφθεί τα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά, καθώς εκείνη απουσίαζε από το σπίτι στα Πετράλωνα, όταν συνέβαιναν όλα αυτά.

«Έγινε βίαιος και άρχισε να πίνει»

Όπως έχει αναφέρει στις 5 καταθέσεις που έχει δώσει: "Μετά τη γέννηση του αγοριού μας, αρχίσαμε να έχουμε διάφορα προβλήματα. Από το 2011 δεν είχαμε επαφές ως ζευγάρι. Η συμπεριφορά του συζύγου μου έγινε πιο βίαιη και πιο επιθετική και άρχισε να πίνει.

Η ρήξη στη σχέση μας ολοκληρώθηκε το 2014”, αναφέρει η μητέρα τονίζοντας ότι συμφώνησαν να πάνε σε ψυχολόγο, αλλά ο σύζυγός της δεν πήγε ποτέ: "Τελικά ύστερα από δύο χρόνια του ζήτησα να φύγει από το σπίτι κάτι που έκανε μετά από πίεση”.

Ο ρόλος του συγγραφέα

Για τον 39χρονο συγγραφέα, ο οποίος ουσιαστικά έσωσε το 17χρονο από το εφιάλτη που ζούσε, η μητέρα είπε: "Τον συγγραφέα τον γνωρίσαμε σε ένα καφέ. Πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι ο γιος μου δεν ήταν καλά. Εγώ δεν είχε διαπιστώσει κάτι.

Το 2016 ξεκίνησε να κάνει μαθήματα στο παιδί μου. Ο γιος μου ένιωθε καλά και τους είχε εμπιστοσύνη. Ο συγγραφέας έχει σταθεί και στο γιο μου και σε εμένα.

Μετά το Πάσχα του 2017 ο συγγραφέας και ο γιος μου έβγαιναν βόλτες μόνοι τους. Εγώ δεν είχα πρόβλημα” τόνισε η μητέρα που είχε εκφράσει την αντίθεσή της για το γεγονός ότι έκαναν μαθήματα εκτός σπιτιού: "Τον Νοέμβριο του 2018 είχα μια διαφωνία με τον συγγραφέα αναφορικά με το γεγονός ότι πήγαιναν και έκαναν μαθήματα εκτός σπιτιού.

Πότε στο σπίτι του συγγραφέα και πότε στην αίθουσα νεότητας της εκκλησίας. Ο συγγραφέας μου είχε πει ότι ο γιος μου δεν ήθελε να κάνουν μαθήματα στο σπίτι γιατί αισθανόταν πιο ήρεμος εκτός σπιτιού”.

«Εμφάνισε τεράστια αλλαγή στην συμπεριφορά του»

Τι υποστηρίζει όμως η μητέρα για τον καταγγελία του γιου της για κακοποίηση; "Όταν ο γιος μου πήγαινε στη β’ δημοτικού εμφάνισε τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του με μεγάλες μαθησιακές δυσκολίες από το πουθενά.

Παρατηρούσα κάποιες στιγμές στο σώμα του παιδιού μου μελανιές τις οποίες όμως μου τις δικαιολογούσε.

Σε όλα τα περιστατικά που μου είπε ο γιος μου εγώ απουσίαζα από το σπίτι για λίγες ώρες μαζί με τις αδερφές του και έμενε μόνος με τον πατέρα του. Όταν τα πληροφορήθηκα απευθύνθηκα σε παιδοψυχολόγο και κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου μου”.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση μήνυσης του πατέρα στον συγγραφέα - Αιχμές για κοινό κρεβάτι με τον 17χρονο

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της μήνυσης του πατέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα κατά του συγγραφέα που θέλει να γίνει ανάδοχος του γιου του.

Η δίκη μετατέθηκε για νέα ημερομηνία, οπότε και θα γίνει η εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε σε βάρος του γείτονα του που έχει αναλάβει την φροντίδα του γιού του, ο πατέρας των παιδιών από τα Πετράλωνα, που έχουν στραφεί εναντίον του κατηγορώντας τον για βιασμούς τους από τον ίδιο και φίλους του.

Τα παιδιά έχουν καταγγείλει πως το αγόρι από την ηλικία των 7 ετών, είχε βιαστεί επανειλημμένα από τον πατέρα του, ο οποίος οργάνωνε και «πάρτι βιασμού» κι επέτρεπε την κακοποίηση του παιδιού και από άλλα άτομα, φίλους και συγγενείς.

Για την υπόθεση, έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα που σύμφωνα με τις έρευνες και τις καταγγελίες των παιδιών, τα είχαν βιάσει, όταν ήταν ακόμη ανήλικα.

Η 22χρονη σήμερα αδερφή του 17χρονου σήμερα αγοριού, κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της έπεσαν πολλάκις θύματα κακοποίησης μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Ο πατέρας της οικογένειας έχει απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ τα παιδιά έχουν στραφεί και κατά της μητέρας τους, για την συγκάλυψη των πράξεων του πατέρα τους και των φίλων του.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν ο δικηγόρος του πατέρα και η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κόρης της οικογένειας, αλλά και του γείτονα της οικογένειας και συγγραφέα, ο οποίος από χρόνια έχει δείξει ενδιαφέρον για το αγόρι που φέρεται να έχει βιαστεί πολλάκις από την ηλικία των 7 ετών κι εξής.

Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε και η συνήγορος του, υπάρχει αίτημα του συγγραφέα, για να υπάρξει αναδοχή του αγοριού, το οποίο πέρασε αρκετά χρόνια και στο Αγιον Ορος. Η δικηγόρος απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα πως «δεν έχω ακούσει το αγόρι να αποκαλεί "μπαμπά" τον συγγραφέα, η σχέση τους όμως είναι πολύ στενή».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του πατέρα και βασικού καταγγελλόμενου στην υπόθεση, για ακόμη μια φορά άφησε αιχμές για τις προθέσεις και την στάση του συγγραφέα, λέγοντας πως ακούγεται πως κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και ότι «για τον πατέρα, η νομική σχέση δεν είναι τόσο το πρόβλημα, δηλαδή ότι θέλει να πάρει την αναδοχή του παιδιού.

Το πρόβλημα είναι η ουσιαστική σχέση που έχει αναπτύξει αυτός ο άνθρωπος με το παιδί. Αν ακούσετε ότι ένας άνθρωπος χτίζει μια σχέση με το παιδί σας, ακόμη και αν είναι η πιο υγιής, πώς θα το εκλάβετε;»

Απαντώντας σε όσα είπε η συνήγορος του συγγραφέα για προσπάθεια συκοφάντησης του πελάτη της, ο δικηγόρος του πατέρα απάντησε «το ότι κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο το είπαν τόσο το παιδί όσο και ο ίδιος ο συγγραφέας, δεν είναι λάσπη αυτό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share