Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτοψία στο Airbnb της φρίκης - Ο απίστευτος ισχυρισμός του 43χρονου - «Με εκβίαζε...»

«Μου παρουσιάστηκε ως 16χρονη μαθήτρια λυκείου»

10 Νοεμβρίου 2022 20:58
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτοψία στο Airbnb της φρίκης - Ο απίστευτος ισχυρισμός του 43χρονου - «Με εκβίαζε...»
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμη άτομο, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό προφυλακίστηκε σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Αυτό όμως, που δεν περίμεναν να ακούσουν όχι μόνο οι αξιωματικοί, αλλά και η ανακρίτρια, ήταν ο ισχυρισμός στην κατάθεσή του 43χρονο με τον τον οποίο προσπάθησε να υποστηρίξει την αθωότητά του, όπου μεταξύ άλλων έφτασε να πει ότι... η ανήλικη τον εκβίαζε! Παράλληλα, δείτε τι είπε ο ιδιοκτήτης του μοτέλ που πήγαιναν τη 12χρονη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως συναντήθηκε με την ανήλικη τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να τη βιάζει, καθώς του είχε πει πως είναι 16 χρονών. Ωστόσο, αυτό που έρχεται να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα, είναι ο ισχυρισμός του για «εκβιασμό» που όπως λέει δεχόταν.

Αναλυτικά η δήλωση του 43χρονου στο Live News του MEGA: «Συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της στην εφαρμογή blindchat. Μου παρουσιάστηκε ως 16χρονη μαθήτρια λυκείου. Δεν υπήρξε συνεύρεση, ούτε κάποια άλλη ασελγής πράξη, δεδομένου ότι η 12χρονη επέμενε να παραμείνουμε στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσα. Της έδωσα χρήματα, όχι σε αντάλλαγμα κάποιας πράξης, αλλά επειδή μου εκμυστηρεύτηκε το προσωπικό της δράμα, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά ασθενής και ότι η μητέρα της πάσχει από την επάρατη νόσο. Και τις τρεις φορές που συναντηθήκαμε της έδωσα χρήματα και το έκανα επειδή τη λυπήθηκα. Μετά από ημέρες μου τηλεφώνησε η 12χρονη και μου ζητούσε χρήματα προκειμένου να μην με καταδώσει». Μέρος της ίδιας δήλωσης, ήταν άλλωστε και η...υπερασπιστική του γραμμή, καθώς όπως φαίνεται προσπάθησε να «αντιγράψει» τον 55χρονο προπονητή που επίσης έκανε λόγο για εκβιασμούς στους οποίους ενέδωσε για να συναντήσει τη 12χρονη.

Αυτοψία στο airbnb που της φρίκης

Ολο και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται γύρω από τους οίκους ανοχής, όπου βιαζόταν το παιδί μετά τις διαπραγματεύσεις και τα ραντεβού που φέρεται να έκλεινε ο Ηλίας Μίχος. Για πρώτη φορά, όμως, το Live News, μπήκε μέσα στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, προχωρώντας σε μία «αυτοψία» στο σπίτι που αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. Σε αυτό που όπως είπε την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε. Σε παιδεραστές που είχαν φροντίσει να κλείσουν ραντεβού έναντι 50 έως ακόμα και 100 €, για να κακοποιήσουν σεξουαλικά μια μαθήτρια της 6ης Δημοτικού.

Πρόκειται για ένα 6όροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση φρίκης, να έχει κάθε φορά το κατάλληλο κλειδί από το διαμέρισμα που είχε κλείσει, για να ξεκλειδώσει και να ξεκινήσει το ίδιο άρρωστο έργο. Ο βιασμός της 12χρονης που εμπορευόταν κ όπως έχει παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή, κακοποιούσε κάθε φορά, πρώτα εκείνος.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη καρέ όπως αυτά. Με το κρεβάτι που υπήρχε και την τηλεόραση που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο, το μπάνιο του διαμερίσματος, τη μικρή κουζίνα και το υποτυπώδες σαλόνι με τα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα. Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.

Οι 3 τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους 3 πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε. «Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη. Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδεραστής.

Οι εικόνες και οι εφιαλτικές μνήμες έκαναν κατά διαστήματα την 12χρονη να διακόψει τις περιγραφές της, με λυγμούς. Πλέον μετά τις έρευνες, τις αποκαλύψεις, τον σάλο που προκλήθηκε και την προφυλάκιση της μητέρας της, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που υποχρεώθηκε να ανεβαίνει καθημερινά, ήταν καταστροφικός για την ίδια. Η μικρή ανέφερε στην τελευταία της κατάθεση, πως τώρα ξέρει πως μια σειρά από κακοί άνθρωποι, όπως ανέφερε, παγίδευσαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την φρόντιζαν πραγματικά.

Εκτός από το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και αυτό τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Σε αυτόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια. «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού» λέει στην κατάθεσή της η ανήλικη. Όπως έχει αναφέρει το παιδί από την πρώτη του κατάθεση, μέσα στον οίκο ανοχής είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άντρες σε διάστημα μισής ώρας.

Τα λόγια της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο αποτύπωναν ένα μέρος μόνο του εφιάλτη της: «Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε;». Κλεισμένη σε ένα δωμάτιο μέχρι να ολοκληρωθούν τα ραντεβού που είχε κανονίσει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Μέχρι να πάρει τα χρήματα για την καταστροφή του παιδιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share