Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νίκαια: «Προσπαθούσε δύο ώρες να μπει...» - Συγκλονίζει η μαρτυρία θύματος του «δράκου» (Video)

Την παρακολουθούσε για ώρες από το ημιυπόγειο παράθυρο του σπιτιού ενώ εκείνη κοιμόταν

10 Νοεμβρίου 2022 16:41
Νίκαια: «Προσπαθούσε δύο ώρες να μπει...» - Συγκλονίζει η μαρτυρία θύματος του «δράκου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φυλακή και πάλι ο «δράκος του Πειραιά», με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Παράλληλα, ο 28χρονος «δράκος του Πειραιά» είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια.

Θύμα μάλιστα, του «δράκου της Νίκαιας» περιέγραψε στο Star ότι την παρακολουθούσε για ώρες από το ημιυπόγειο παράθυρο του σπιτιού ενώ εκείνη κοιμόταν. «Έκανε προσβλητικές κινήσεις... Άμα έμπαινε μέσα, τι θα γινόταν; Ήμουν μέσα στους τέσσερις τοίχους!» δήλωσε η κοπέλα.

«Προσπαθούσε να μπει μέσα. Δεν κατάλαβα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Την ώρα που ήρθε το αγόρι μου, εκείνη την ώρα τον είδε. Προσπαθούσε δύο ώρες να μπει μέσα» πρόσθεσε, αναφέροντας πως από την πρώτη στιγμή πήγε να δώσει κατάθεση ενώ όπως είπε, ο «δράκος της Νίκαιας» προσπάθησε να κάψει τη σίτα για να μπει στο σπίτι παραβιάζοντας τον χώρο. Μάλιστα, κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν να αυτοϊκανοποιείται.

Νίκαια: «Βοήθεια, με σκοτώνει!» - Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης - Δραματική περιγραφή της μητέρας της για τον «δράκο του Πειραιά»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 28χρονο «δράκο του Πειραιά». Παράλληλα, ένα παράλληλο κύκλωμα με «κινητούς» οίκους ανοχής, δηλαδή διάφορες τοποθεσίες στις οποίες ο 53χρονος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, αποκάλυψε στην κατάθεσή της η ανήλικη από τον Κολωνό.

Τα ουρλιαχτά της κοπέλας που προσπαθούσε να σωθεί από τη μανία του δράστη προκαλούν σοκ. Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε αποτυπώνονται σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR.

Στο βίντεο ακούγεται η 20χρονη να καλεί τους γείτονες να τη βοηθήσουν, φωνάζοντας ότι ο δράστης θα τη σκοτώσει, τη στιγμή που ο εκείνος τη χτυπά με μανία στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Εκείνη καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του και χτυπά τις πόρτες των σπιτιών στη Νίκαια ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια: «Ανοίξτε μου, βοήθεια μην ξαναέρθει!».

Ο 28χρονος της επιτέθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11), κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, λίγο πριν μπει στο σπίτι της.

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο αλλοδαπός άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Από τις φωνές της κοπέλας, ένας ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε την Αστυνομία, αναφέροντας ότι κακοποιείται μια γυναίκα.

Μόλις έφτασε στο σημείο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με περιπολικό, ρώτησαν την κοπέλα τι είχε συμβεί και εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές ταίριαζαν στην εμφάνιση του άνδρα. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ είχε και αμυχές στο πρόσωπο από τα νύχια της 20χρονης.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share