Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Λαύριο: Συνελήφθη 47χρονος εμμονικός βιαστής για κατηγορίες προς 15χρονο παιδί

Είχε μανία με το παιδί και...δεν το άφηνε

10 Νοεμβρίου 2022 13:01
Λαύριο: Συνελήφθη 47χρονος εμμονικός βιαστής για κατηγορίες προς 15χρονο παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατηγορία βιασμού ενός 15χρονου παιδιού φέρει ο 47χρονος που συνελήφθη χθες, ημέρα Τετάρτη, στο Λαύριο μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε ήδη βγει στο όνομά του.

Ενημερωθείτε για την σύλληψη μελών απάτης στο Ελ. Βενιζέλος

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη καταγγελία σε βάρος του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Λαυρεωτικής από τη μητέρα του παιδιού. Όπως αναφέρθηκε, ο 47χρονος προσέγγισε το παιδί το καλοκαίρι του 2021, όταν αυτό ήταν 15 ετών, αρχίζοντας να του στέλνει μηνύματα μέσω Instagram. Στα μηνύματα αυτά το απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του (τους οποίους γνώριζε προσωπικά) ότι καπνίζει. Αρχικά ανάγκασε το άτυχο παιδί να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, άρχισε να προβαίνει σε θωπείες και να το παρακολουθεί κοντά στο σπίτι του αλλά και να το βάζει με απειλές μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο 47χρονος φέρεται να οδηγούσε το άτυχο παιδί στο σπίτι του και να το βίαζε (πράξη που επαναλήφθηκε τέσσερις φορές).

Στις καταθέσεις περιγράφεται ως ένα άτομο που είχε εμμονή με τον 15χρονο, τον οποίο παρενοχλούσε και παρακολουθούσε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Η εμμονή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παρότι είχε γίνει καταγγελία από τη μητέρα σε βάρος του και είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του, συνέχισε να στέλνει μηνύματα στο παιδί μέσω Instagram. Οι γονείς του ανήλικου ενημέρωσαν γι’ αυτό ξανά την Αστυνομία μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 47χρονος είχε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες και από άλλα ανήλικα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο 47χρονος συνελήφθη χθες στο Λαύριο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share