Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος ο 43χρονος ηλεκτρολόγος - Τι είπε για τον οίκο ανοχής (Video)

H αναζήτηση για διαμέρισμα airbnb - Η ανακοίνωση για τη σύλληψή του

10 Νοεμβρίου 2022 10:33
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος ο 43χρονος ηλεκτρολόγος - Τι είπε για τον οίκο ανοχής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη (10/11) ο 10ος συλληφθείς που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Αμέσως μετά την απολογία του, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, προφυλακίστηκε καθώς δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του. Παράλληλα, «έσπασε» τη σιωπή του ο ιδιοκτήτης του μοτέλ που υπέδειξε η ανήλικη.

Ο ίδιος είχε αποδεχθεί ότι της έδωσε χρήματα επειδή τη λυπήθηκε, αλλά είχε αρνηθεί ότι την είχε βιάσει, παρόλο που είχαν συναντηθεί τουλάχιστον τρεις φορές. Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί άλλοι εννέα, ενώ οι έρευνες για τη σοκαριστική υπόθεση συνεχίζονται.

Ο 43χρονος Α.Μ. συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, είναι ηλεκτρολόγος σε πλοία και έχει καταγωγή από την Κόρινθο. Και εκείνος με τη σειρά του είχε εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως λέγοντας πως δεν είχε βρεθεί με τη 12χρονη. Προσπάθησε να μην συλληφθεί από τις αρχές καθώς κρυβόταν στην Κόρινθο.

Μάλιστα ο 43χρονος σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: O 43χρονος ηλεκτρολόγος και η «αναζήτηση για διαμέρισμα airbnb» - Τι είπε για τον οίκο ανοχής

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ένας από τους κατηγορουμένους, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που θα απολογηθεί την Πέμπτη, ήταν ο πρώτος που περιέγραψε στις αρχές ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, αλλά και ένα διαμέρισμα airbnb. Παράλληλα, έσπασε τη σιωπή του ο ιδιοκτήτης του μοτέλ που υπέδειξε η ανήλικη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η περιγραφή έγινε από τον κατηγορούμενο όταν εκείνος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, στις 20 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ. Όπως είπε ο ίδιος, δέχθηκε μήνυμα απο το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος προκειμένου να βρεθεί με το κορίτσι σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Το ραντεβού θα κλεινόταν εκεί γιατί την προηγούμενη ημέρα, ο 43χρονος, όπως λέει, αρνήθηκε συνάντηση στο αυτοκίνητο. Tο ραντεβού κλείστηκε στα Σεπόλια, σε αλάνα κοντά στο μετρό. Στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος μετέφερε τον διάλογο που φέρεται να είχε με το κορίτσι.

«Θέλω να πάμε σε ξενοδοχείο. Πράγματι μου είπε πως ξέρει κάποιο ξενοδοχείο που έχει ξαναπάει και με οδήγησε προς την πλατεία Αττικής, αλλά φτάνοντας εκεί, μου είπε ότι δεν επιθυμεί τελικά να πάμε στο ξενοδοχείο, οπότε επιστρέψαμε πάλι στην αλάνα και αφού καθίσαμε λίγο, της είπα πως αφού δε θέλει να συνευρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο, να κατέβει από το αυτοκίνητο για να φύγω» φέρεται να είπε ο 43χρονος.

Υπάρχει όμως και μία άλλη λεπτομέρεια απο την κατάθεση του κατηγορουμένου, ο οποίος επίσης για πρώτη φορά βάζει στις έρευνες και μίσθωση διαμερίσματος airbnb απο τον Ηλία Μίχο.

Υποστηρίζει, ότι κατά την πρώτη συνάντηση, η 12χρονη του είπε ότι δεν πηγαίνει σε ξενοδοχείο και πως μέσω του κινητού της αναζητούσε διαμέρισμα airbnb. Πίσω βεβαίως απο την αναζήτηση ήταν ο Μίχος, ο οποίος διαχειριζόταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα πάντα.

Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος

«Μου δήλωσε ότι σε ξενοδοχείο δεν πηγαίνει, κι ότι ψάχνει μέσω του κινητού της τηλεφώνου να βρει κάποιο κατάλυμα τύπου airbnb προκειμένου να το μισθώσω και να μεταβούμε εκεί. Επειδή, όμως και πάλι φοβήθηκα για την ασφάλεια μου να μεταβώ σε κάποιο σπίτι της επιλογής της, την καληνύχτισα ευγενικά, επιστρέφοντας την στο σημείο από όπου την παρέλαβα πλησίον του σταθμού μετρό Σεπολίων» ισχυρίστηκε εξάλλου ο 43χρονος.

Η 12χρονη βοηθά αυτή τη στιγμή τις αρχές δίνοντας στοιχεία Στην κατάθεσή της τής έδειξαν φωτό από ένα άλλο χώρο, ενα στούντιο σε κοντινό δρόμο από τον οίκο ανοχής και φαίνεται ότι είναι το δεύτερο σημείο που εξέδιδαν τη 12χρονη. «Ο Μίχος είχε το κλειδί και δεχόμουν ένα πελάτη μόνο τη φορά», λέει η ανήλικη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share