Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Η 38χρονη μου είπε πως ουδέποτε μίλησε με τον Αλέξη Κούγια!» - Αποκαλύψεις Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση (Video)

«Εγώ εκτιμώ και σέβομαι τον συνάδελφο, μεταφέρω την απάντηση εκ μέρους της πελάτισσάς μου»

9 Νοεμβρίου 2022 19:07
Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Η 38χρονη μου είπε πως ουδέποτε μίλησε με τον Αλέξη Κούγια!» - Αποκαλύψεις Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Ουδέποτε μίλησε με τον Αλέξη Κούγια» η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Παράλληλα, βρέθηκε ο οδηγός ταξί που συγκάλυψε την 38χρονη μετά την επίθεση της.

«Μίλησα με τον κ. Κούγια και μου είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποια που του είπε ότι είναι η 38χρονη. Όταν επικοινώνησε μαζί μου και τη ρώτησα, μου είπε ότι ουδέποτε του τηλεφώνησε και μήπως κάποιος ή κάποια του έκανε πλάκα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε η 38χρονη να ζητήσει από τον Αλέξη Κούγια να την αναλάβει, ο κ. Λύτρας επισημαίνει ότι το απαγορεύει ο κώδικας δεοντολογίας των δικηγόρων και σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι η πελάτισσά του μπορεί να μην το γνώριζε, επανέλαβε: «Εγώ εκτιμώ και σέβομαι τον κύριο Κούγια, η 38χρονη μου ζήτησε να μεταφέρω την απάντηση αυτή».

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Η 38χρονη δελέασε τον 36χρονο με πρόφαση ομαδικό σ@ξ»! Αποκαλύψεις Αλέξη Κούγια - Η «Στεφανία» πρόσωπο "κλειδί" (Video)

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Την απορία του για τις συνεχόμενες συνεντεύξεις της 38χρονης δράστιδος μέσα από τις φυλακές εξέφρασε ο συνήγορος του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη.

Ο συνήγορος του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την απορία του, πως είναι δυνατόν η 38χρονη δράστης που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Νεαπόλεως, να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις αναπτύσσοντας την υπερασπιστική της γραμμή, επιτιθέμενη παράλληλα στο θύμα της.

Ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι σε συνομιλία που είχε με τον 36χρονο στο νοσοκομείο, το θύμα του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο παγιδεύτηκε. Ενώ στην αρχή αρνήθηκε να συναντηθεί με την 38χρονη που τον πίεζε, τελικά δέχτηκε να συναντηθεί μαζί της, δεχόμενος τηλεφωνήματα και από μια φίλη της ονόματι «Στεφανία», με την υπόσχεση ομαδικού σεξ.

Ο κ. Κούγιας είπε πως θα υποβληθεί μήνυση και κατά της «Στεφανίας» για συνεργεία στην επίθεση κατά του πελάτη του, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται και μόνο για το μάτι του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 εγχειρήσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share