Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Όσα λέει η γυναίκα που μαζί με τον συγγραφέα έφεραν στο φως τη φρίκη που πέρναγαν τα αδέρφια

«Από τις πρώτες μέρες η μητέρα είχε φωτογραφία του με τα παιδιά της»

9 Νοεμβρίου 2022 16:10
Πετράλωνα: Όσα λέει η γυναίκα που μαζί με τον συγγραφέα έφεραν στο φως τη φρίκη που πέρναγαν τα αδέρφια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωναν τα αδέρφια στα Πετράλωνα, τα οποία βιάζονταν από τον πατέρα τους και η μητέρα γνώριζε και δεν μίλαγε. Η ιδιοκτήτρια καφετέριας, που μαζί με τον συγγραφέα, έφεραν στο φως την καταγγελία των παιδιών μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τα παιδιά ήταν παραμελημένα. Ο μικρός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν φοβισμένος και το κορίτσι. Από τις κουβέντες που κάναμε θεωρούσα ότι ήταν σε τέλμα. Η μητέρα μου ανέφερε ότι ο γιος της έπαιρνε πολλά φάρμακα και ότι είχε αναγκαστεί σε κάποιες πλύσεις στομάχου. Η 22χρονη και η μητέρα της αποκαλούσαν το παιδί σκ@@@η» είπε.

«Όταν ρώτησα τη μητέρα γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, μου είχε πει ότι η ψυχολόγος της είχε αναφέρει ότι του παιδιού του λείπει ο πατέρας του. Της πρότεινε (ο συγγραφέας) να κάνει μάθημα στα δύο μεγάλα παιδιά, η μητέρα δεν ήξερε πώς να το πει στον πατέρα. Δεν ήθελε να έρθουμε σε επαφή με αυτόν. Έκανε μάθημα στον 17χρονο και εισέβαλε τρέχοντας η μικρή, δεν ήθελε να φύγει από εκεί. Ήρθε ο πατέρας και την άρπαξε, ήταν με το εσώρουχο. Η μητέρα με ρώτησε πόσο (ο συγγραφέας) είναι διατεθειμένος να κάνει σχέση μαζί της. Από τις πρώτες μέρες είχε φωτογραφία του με τα παιδιά της».

Η γυναίκα είπε ότι μέσα στο σπίτι «γινόταν τρίο» παρουσία της μικρής. «Ο 17χρονος μας είχε πει ότι τον είχε βιάσει ο θείος, παρουσία του πατέρα, είπε ότι είδε και άλλα παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share