Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλείνει η Αττική Οδός απόψε 9/11: Δείτε πού και γιατί

Έχει προγραμματιστεί άσκηση πυρόσβεσης

9 Νοεμβρίου 2022 15:30
Κλείνει η Αττική Οδός απόψε 9/11: Δείτε πού και γιατί
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, από τις 23:00 το βράδυ απόψε, μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή των Αττικών Διαδρομών, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Αυτή είναι η 29χρονη που σκοτώθηκε! Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς»

Ειδικότερα, δυνάμει απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ καταβολής διοδίων.

Κυκλοφοριακό χάος: Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο! Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό & ουρές στα διόδια Ελευσίνας (photo-video)

Κορυφώνεται η εξοδος για το τριήμερο από νωρίς το πρωί της Παρασκευής με κίνηση στις εξόδους της πόλεις. Μετ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων αυτη την ώρα σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των μέτρων της τροχαίας για την μαθητική παρέλαση, δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κίνηση θα βρουν οι οδηγοί στην έξοδο προς Κόρινθο. Στην Ελευσίνα, τα οχήματα που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου σχηματίζουν ουρές μπροστά από τα διόδια ενώ στο ύψος των Μεγάρων τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες λόγω της αυξημένης κίνησης.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό, τουλάχιστον 25'-30' από κόμβο Ασπροπύργου έως την έξοδο προς Ελευσίνα και 10΄-15΄ από κόμβο Ηρακλείου έως την έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μικρή καθυστέρηση αυτή την ώρα στα διόδια των Αφιδνών προς Λαμία.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Μέχρι σήμερα το πρωί, περισσότερα από 53.486 οχήματα πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στα διόδια των Αφιδνών από όπου 45.519 οδηγοί άφησαν πίσω τους την πόλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share