Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν από τους γονείς της Καρολάιν να βλέπουν τη Λυδία μόνο μέσω Skype

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συζήτηση για την επικοινωνία τους με την εγγονή τους

9 Νοεμβρίου 2022 14:15
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν από τους γονείς της Καρολάιν να βλέπουν τη Λυδία μόνο μέσω Skype
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να αλλάξει η επικοινωνία τους με την εγγονή τους τη μικρή Λυδία φέρεται να ζητούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όσο το κορίτσι είναι με τη μητέρα της Καρολάιν στις Φιλιππίνες.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» - Ειδικός στη γλώσσα του σώματος "κατακεραυνώνει" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Οι γονείς του πιλότου που βρίσκεται στη φυλακή καθώς ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του Λυδίας, θα ζητήσουν να αλλάξει η επικοινωνία που έχουν με την εγγονή τους και αυτή να γίνει μέσω Skype και όχι δια ζώσης καθώς δεν είναι πλέον εφικτή.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη (9/11) η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» η συζήτηση για την αλλαγή στην επικοινωνία των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες άγνωστο παραμένει το πόσο θα μείνουν στις Φιλιππίνες η γιαγιά με τη μικρή Λυδία ενώ ο πατέρας της Καρολάιν παραμένει στην Αλόννησο καθώς έχει κινητικά προβλήματα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόφαση "βόμβα" από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές

Ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ εξέδωσε από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημερώνοντας πως τερματίστηκε κάθε μορφή εκπροσώπησης και νομικής συνεργασίας του ιδίου και του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαΐωαννίδη.

Ο λόγος της απόλυσης του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου δεν έχει γίνει γνωστός.

Πάντως ο ίδιος είχε μιλήσει μόλις 5 ημέρες πριν στα ΜΜΕ σχετικά με την μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Κάρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόφαση

Τι είχε πει πριν 5 ημέρες για τον Αναγνωστόπουλο

Ο δικηγόρος του τότε είχε αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε με τη συγκεκριμένη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr είχε δηλώσει τα εξής: «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Σημειώνεται πως η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share