Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάτω Πατήσια: Άγριο bullying σε μαθητή Γυμνασίου - «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι! Του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο...» (Video)

«Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδερογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι»

8 Νοεμβρίου 2022 12:16
Κάτω Πατήσια: Άγριο bullying σε μαθητή Γυμνασίου - «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι! Του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιστατικό άγριου εκφοβισμού μαθητή σημειώθηκε σε σχολείο στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος δέχεται λεκτικές αλλά και σωματικές επιθέσεις από συμμαθητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο μαθητής, που καταγγέλλει ότι δέχεται bullying, φοιτά στη Β’ Γυμνασίου, σε σχολείο τα Κάτω Πατήσια. Παράλληλα, σε μία εκ βαθέων ψυχής μίλησε ο 14χρονος μαθητής που έπεσε θύμα bullying από συμμορία στον Πύργο σε μία εξομολόγηση που καθηλώνει.

Ο μαθητής αναφέρει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο STAR, ότι:

“Μου είχαν ρίξει ένα βιβλίο στο κεφάλι. Το πέρασαν για πλάκα. Το είδε μια καθηγήτρια μου και με πίεσε να πάω να το πω στον διευθυντή. Όταν μετά ανέβηκα πάλι στην τάξη και τους είπα ότι τους ήθελαν στο γραφείο κάτω, με έβριζαν και άρχισαν να με χτυπούν. Χτύπησαν και ένα άλλο κορίτσι μέσα στην τάξη“.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής δέχεται επίθεση από συμμαθητές του.

“Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι, αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ σοβαρό” αποκάλυψε μία μαθήτρια, η οποία έχει πέσει και εκείνη θύμα bullying.

“Ήρθε ένα παιδί και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Με έβριζε μπροστά σε όλο το σχολείο” δήλωσε η μαθήτρια.

Ένας συμμαθητής τους, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει σε μια από τις “επιθέσεις” που είχε δεχτεί ο μαθητής, κατάγγειλε ότι δέχθηκε και εκείνος χτυπήματα.

“Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδερογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι” είπε ο συμμαθητής.

“Τον έβριζαν χωρίς λόγο, του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο. Ήταν μπροστά καθηγητής, ο υποδιευθυντής καθόταν επίσης με σταυρωμένα τα χέρια και όταν το παιδί σήκωσε το χέρι του για να προστατευτεί, τότε ο καθηγητής είπε δε χρησιμοποιούμε βία” ανέφερε η μητέρα του μαθητή.

“Δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Θα συνεδριάσει το συμβούλιο των εκπαιδευτικών του σχολείου για να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τους μαθητές που εμπλέκονται” ανέφερε το σχολείο για το περιστατικό.

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει ο σύλλογος γονέων, ενώ αναμένονται συγκεκριμένα μέτρα από την διεύθυνση του σχολείου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share