Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Και άλλα τρια εντάλματα σύλληψης προς τον δρόμο της δικαιοσύνης

Ποιοι μπαίνουν στο κάδρο της ανακρίτριας;

8 Νοεμβρίου 2022 10:10
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Και άλλα τρια εντάλματα σύλληψης προς τον δρόμο της δικαιοσύνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR τρεις άνδρες που αντάλλαξαν με το παιδί άσεμνες φωτογραφίες καθώς και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Αυτό είναι σημαντικόγιατί εδώ έχουμε ποινικά αδικήματα τα οποία αφορούν την παιδική πορνογραφία και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις.

Μάθετε επίσης για όλες τις πληροφορίες για τους ''κινητούς οίκους'' που πήγαιναν το 12χρονο για να συναντηθεί με τους πελάτες

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το κοριτσάκι ήρθε σε επαφή μαζί τους. Η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.

Σεπόλια: Στη φυλακή και ο προπονητής

Ακόμη ένας κατηγορούμενος, 55 ετών, οδηγείται στη φυλακή για τη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για τον έβδομο κατά σειρά εμπλεκόμενο στην υπόθεση που κρίνεται προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Εχουν προηγηθεί ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος, η μητέρα της 12χρονης, αλλά και τέσσερις άνδρες που φέρονται ως «πελάτες» του δύσμοιρου παιδιού.

Ο 55χρονος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν προπονητής ποδοσφαίρου, φέρεται και αυτός πως συνευρέθηκε με τη 12χρονη έναντι αμοιβής, ενώ είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης την περασμένη εβδομάδα, μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της ανήλικης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, παρουσία παιδοψυχολόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη πως ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία συνευρέθηκαν μαζί της παρά τη θέλησή της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του ο Ηλ. Μίχος μέσω του προφίλ της σε διαδικτυακές εφαρμογές.

Ο 55χρονος, στην απολογία του, κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, για την οποία υποστήριξε ότι διαδικτυακά ισχυριζόταν πως ήταν 17 ετών. Οι εξηγήσεις του, ωστόσο, δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share